torsdag 25 juni 2009

Stolt och dregglig

Har nu varit hos tandläkaren.
Lagat ett hål och två frakturer, tyvärr hade han granskat plåtarna mer noggrannt och hittat ett litet hål till *muttrar jäklaskitjäklaskit* som ska tas efter semestern i augusti. Tack för att jag fick nåt att se fram emot hela sommaren *ironisk*
Nej, jag har en supertrevlig tandläkare, duktig och rolig. Bäst helt enkelt..
;)

Har varit duktig. Japp, tandläkaren berömde mig ordentligt, vilket han ofta gör eftersom jag har haft lite problem med tandlagning. Jag har det väl än men det funkar bättre nu, jag har förtroende för honom och han känner mig väl.
Jag tyckte det gick rätt bra, lite ont men inte farligt. Han bedövar alltid ordentligt, inget fjes här inte, utan två rejäla sprutor direkt. Det känns ju extra tryggt.

Jag har alltså varit duktig idag. Först har jag stått och knivat strömming halva dagen, sen har jag varit och plågats hos tandis. Gissa om jag börjar få ont i hela kroppen? Har först stått och knivat och sen legat och spänt mig som jag vet inte vad.
Nu har jag pirr i halva skallen, örat är också drabbat. Lite lätt sickel kan framträda i mungipan om jag inte passar mig.
Känner mig dösexig.

Först strömmingsknivning, bara det räcker för att tända min lust, och se tandläkarsprutor... det är finfint för libidot.
Eller kanske inte. Inte alls för att vara ärlig.
Nu känner jag dock för att gå ut och dreggla, jag menar äta lite. För att slippa laga mat i denna värme så äter vi nog i stan. Kanske lättuggad kinamat.
Föredrar lättuggat.
Annars riskerar tungan att decimeras.

Nå, hoppas på en härlig eftermiddag och kväll. Maken ska ut igen och fiska ikväll, och jag ska slappa tänkte jag. Kanske sitta ute i skuggan och bara vara *längtar*
Idag har jag alltså ännu inte gjort bort mig, men ser fram emot att läsa om era tabbar i era kommande bloggar...*pikar fint*

Ha det gott och krama era kära...

Fridens!
;)

8 kommentarer:

  1. Usch, tandläkarbesök är inte kul alls! Tycker verkligen synd om dig. Förstår kroppen värker. Likadant för mig när jag varit hos tandis el gjort liknande "mysiga" saker. Man spänner sig och sen hämnas kroppen.
    Tack för dina gulliga kommentarer, som alltid får mig att må bättre.
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Önskar dej en bättre dag imorgon!

    SvaraRadera
  3. Usch för tandläkarbesök, oavsett hur trevlig tandläkaren än är!! ;o)

    Jag är ständigt domnad på höger sida av ansiktet pga diskbråck i nacken.. Känns som om jag har varit hos tandläkaren varenda dag, men tack o lov så ilar inte mina tänder!! Hahaha..

    Ha det gott!!!

    SvaraRadera
  4. Beundrar de som kan laga tänder utan bedövning. Ryser bara jag tänker på det!
    Även om man vet att det inte ska göra ont (tack vare bedövningen) så ligger man iaf stel som en pinne där i stolen och bara väntar på när det ska ila till.

    Kramisar!!

    SvaraRadera
  5. Hihi, japp jag är alldeles säker på att räven sitter där. :)

    Ska sätta in en ny bild med ring runt räven imorgon. :)

    Skulle oxå bli förstörd om jag körde på ett djur. Tog en av två fåglar som kom flygandes för några år sedan och höll ju på att börja gråta då. Tyckte så synd om den stackars fågeln som blev utan kompis. :(

    Kramen!!

    SvaraRadera
  6. jag hatar hatar tandläkaren. trycker i mig mängder med stesollid för att ens gå dit. ligger där o hulkar o väggrar andas som en tvååring...har faktiskt dragit ut två tänder istället för att laga dom....skulle rotfyllas. men jag dör hellre....är fortfarande nöjd med hålen i käften där jag skulle haft rotfyllda tänder istället. huga huga.
    jag är inte så rädd för tandläkaren som jag är för själva borren liksom eller lasern. lasern gör för jävla ont med...usch usch.
    kram kram o hoppas du får bättre dag i morgon!

    SvaraRadera
  7. Va duktig du har varit ;) !!! Förstår att du började få ont efter en sån dag. Men jag hoppas att du fick vila i kväll, och att maten smakade bra :) !

    Jätte roligt att du gillade bilden :) . Sånt gör mig väldigt glad. Det värmer i lilla hjärtat :) .
    Sov så gott!
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Pinsamma historier efterlystes.. jag har grunnat i flera dagar och jo, nu kommer det nog.

    Kika in hos mig senare..

    SvaraRadera