onsdag 20 april 2011

Mutta herra jumala

Här händer saker. Här går saker sönder. Sönder går saker här. Saker går härmed sönder. Jävla skit.

Maken skulle komma hem idag. Det gjorde han inte. Han kom hem i förrgår. Och skulle åka imorgon, det gjorde han inte, han åkte idag. Nu är det fyra veckor tills vi ses igen. Sucka.

Idag hade vi strömabrott i byn. 569 hushåll var berörda. Tror ni jag var berörd?
Jamensåjävlaklart liksom.
Frysen skrek när strömmen kom tillbaka efter sisådär 1,5 timmes avbrott. Jag hade bytt lite säkringar i tron att det var överkonsumtion som var orsaken. Strömmen kom inte tillbaka trots idoga försök. Då ringde jag Maken. Då fick jag information som gjorde att jag kunde avgöra att strömmen var borta helt och det var ingen säkring som var orsaken.
Jamenfintliksom.
Jag väntade. Då blippade det till en sekund och vips for strömmen igen. Tack för glimten.

Den kom tillbaka till slut.
Men.... boxerhelvetet trilskades. Vi har en inspelningsbar dvd och den vill inte mer. Den har gått hädan. Tror ni det var kvar någon tid av garantin?
Icke sa nicke.
Jag ringde BoxerRobert Himself men det var en annan som svarade.
Inte riktigt BoxerRobert kanske, men håll med om att det är rackarns likt.

Svaret var helt otippat att japp, den verkar skadad.
Tack, så nu vet jag det. Ska prova fabriksinställningen men har inte stort hopp. Och allt som är inspelat, dokumentärer och filmer är .... botta botta.

Tja, det är min fina dag ... so far.
Mycket elände kan hända ännu.

Ensam är stark. Jag klarar mig själv, jag har godis och mat. En tv som funkar även om det jag tänkt se är borta för evigt. Nu har jag bara jäkla dumburken kvar, och det finns ju inget att se. Vi ser film mestadels, sen har jag några program som jag spelar in och följer. Har bl.a samlat ihop en massa sådana program t.ex Ett liv på landet (eng. om att flytta ut till landet/havet) som jag skulle se när jag blev ensam.
Jahapp, skit var det värt.

Nya tag. Städtag kanske eller lästag?

Jag tror det lutar åt lästag, nu är jag så irriterad att jag inte orkar städa. Jag har i ock för sig sällan ork till att städa men jag kunde ju ha haft...
Möjligtvis att jag orkar läsa sista delen i Twiligtserien och äta lite påskgodis. Möjligtvis.

Jag har ju önskat glad förpåsk så det är ju avklarat. Däremot önskar jag er lite glad storpåsk istället!

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker 
som översvämningar, om man inte får vara två om dem. 
Det är bra mycket trevligare att vara två.
/Nalle Puh

15 kommentarer:

  1. Äsch då! :o(

    Du får prova omstart, så kanske dagen blir bättre? Gå och lägg dig, dra täcket över huvudet och låtsas att det är morgon och att du ska stiga upp till en ny dag.

    Annars brukar ju choklad hjälpa mot det mesta...

    SvaraRadera
  2. Snacka om att krångla, herran jumala! ;-) Hjälper det inte att sparka lite på boxen? Det brukar hjälpa på vår TV... Skickar massor med tröstekramar till dig i alla fall :-)

    SvaraRadera
  3. Har du gjort en s k norsk reset, stängt av absolut allting (en gång till liksom fast nu gör du det själv) och startat upp det, ibland kan det gå förvånans värt bra.
    Annars är det urkigt.
    Kramar från södern
    Agneta

    SvaraRadera
  4. Meeen stackars dig..:( Jag skulle nog fått ett riktigt anfall..haha..Dom programmen kikar jag på varje dag,så himla braaaaa...Men du ett tips..Använd hammarn den funkar på allt..hahaha..KRAAAAAM vännen imorgon är en annan dag..

    SvaraRadera
  5. Men ack och ve! Det var inte nådigt med prylar som gick samtidigt med strömmen.

    Jag tror läsning blir bra. Jättebra.

    SvaraRadera
  6. man han steik salte...du har verkligen haft ditt för både idag och resten av året...sätt deg bekvämt med godis inom räckhåll och läs boken du...kom ihåg att dammtussarna under sängen är änglarnas tofflor :)

    SvaraRadera
  7. Ack, ack... Du verkar allt en aning deppig... Vet hur det känns, jag är ensam i två veckor när barnet är hos sin pappa... Trist som fasen. Men man får göra det bästa av det med tv, hobby och djur. Jag försöker iallafall! KRAMIS

    SvaraRadera
  8. Hua, vilken dag! Jag är inte avundsjuk du, men som någon sa i kommentarerna, prova att bestämma omstart. Ibland funkar det.
    Glad påsk o en stor styrkekram!

    SvaraRadera
  9. Ojoj vilket krångel!!

    Men säger försiktigt Glad Påsk ändå :)
    Kram

    SvaraRadera
  10. fyra veckor lät länge..hoppas du får en bra påsk trots strul i kvadrat.
    Kram
    helena

    SvaraRadera
  11. Ibland är det jobbigt när det inte går enligt planen. Tänk om Boxer-mannen och hans fru kommer och hälsar på dig helt apropå. Då skulle du allt bli överraskad? Hoppas du har el då så att du kan bjuda dem på te (jag tror inte de dricker kaffe). Lycka till!

    SvaraRadera
  12. Ibland är det jobbigt när det inte går enligt planen. Tänk om Boxer-mannen och hans fru kommer och hälsar på dig helt apropå. Då skulle du allt bli överraskad? Hoppas du har el då så att du kan bjuda dem på te (jag tror inte de dricker kaffe). Lycka till!

    SvaraRadera
  13. Låter eländigt värre. Hoppas att du får ordning på boxen. När man har gått och gottat sig åt att titta på saker och sen försvinner de - då blir man sur.

    Du får ha en trevlig påsk!

    SvaraRadera
  14. Ååååh, vilken lycka det är att vara tillbaka och få läsa din blogg igen.

    SvaraRadera