tisdag 2 juni 2009

Dagen U som i utflytt

Maken har åkt iväg till fiskebåten för att hämta vattenpumpen som han glömde. Den är ett måste, hur ska vi annars kunna basta ikväll?
Jag håller på att packa lite grejer, måste också ut i skräpbodan och leta kattburar.
Homer skiter ju alltid i buren för han jagar upp sig så. Han är dessutom långhårig, behöver jag säga mer.. efter en stund i buren av skrik och vrål börjar man känna en viss odör. Har man tur så är det hårt annars har man mindre tur *suckar*

Nå, bara vi kommer oss ut så. Planterna får vänta, Maken får ta dom imorgon, jag brinner av längtan att få plantera och göra fint därute.
Vi har inte fått vårt modem till det mobila bredbandet ännu, så jag försvinner några dag härifrån, men sen så har jag möjlighet att hälsa på er igen. Det blir några ruggiga dar ;) av ensamhet för mig. Bloggberoende? Javisst!!
Det blir väl någon sväng hem om någon dag kan jag tänka, allt som man glömt... Maken "hittar" aldrig någonting hemma så jag får väl åka själv då.

Har köpt en Shakti spikmatta. Från Tradera, dom har slutat sälja dom här hos oss, dom tar in en billigare modell, som dock bara är billigare om man vill ha en mini. Den har tre storlekar och jag antar jag vill ha den största eftersom jag är så lång. Den kopian är säkert lika bra, men nu slog jag till och köpte en på nätet. Fiffigt och bra.
Har handlat massor där men jag tycker att mycket är förstört när det är så mycket företagare där, typ pärlor så har pärlbutiker dom första trehundra träffarna... fynden hamnar längre bak liksom...

Nu ska jag gå och packa klart och sen försöka hinna med en liten runda hos er alla så ses vi senare..

Fridens till er alla!

9 kommentarer:

  1. Ha det nu riktigt bra. Spänn upp hängmattan och lägg dig med en god bok i väntan på modemet.

    Kram, Anna

    SvaraRadera
  2. Känner igen det där med en nerskiten katt. BLÄK! Min katt är ju oxå långhårig och det händer ibland att skiten fastnar i rompa.
    Efter sisodär 13 år så har jag ändå kommit på hur jag ska gå till väga när jag friserar honom där bak (att ta bort med vatten är uteslutet). Jag ger honom skinka på ett fat och medan han äter av den så klappar jag honom på ryggen för då åker ju svansen upp och då kan jag klippa bort skiten.
    Lyckas för det mesta även om han den sista tiden har börjat lista ut mitt planerade håringrepp redan när jag tagit fram saxen. Han är inte dum min lille Gizmo. :)

    Ha en bra dag!!!
    Kramisar!!

    SvaraRadera
  3. NÄHE vet du vad,jag kommer sakna dig MASSOR!! Hoppas ni glömt något som ni behöver typ redan i morgon!!:)

    Ha det gott,kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Ha det bra i stugan, undrar...får du datorabstinens?...=) nytt ord hihi. Har funderat på en Shakti matta jag med men de får bli längre fram.
    Har en jobbarkompis som har börjat köpa pärlor o göra små örhängen (änglar). Hon ska visst ha 50 för dem hörde jag. Inte vet jag om de är värt de. Hon sätter ihop dem på nolltid.
    Ha det gott i stugan
    Kram

    SvaraRadera
  5. Ro försiktigt och simma lugnt;-D

    SvaraRadera
  6. Åh, det blev en Shakti! Hoppas du gillar den!

    SvaraRadera
  7. Modem idag??
    Visst??
    *håller en tumme*

    SvaraRadera
  8. Ha det nu underbart skönt och koppla av!

    Varma kramar!

    SvaraRadera
  9. Ännu har jag inte känt av lugnet ännu riktigt. Hängmattan är inte uppe, Anna, vi får väl se om den gör det.

    Truddelutt, jag kör tvångsmetoden, upp och ner med katten, lås benen och klipp ;)
    Nå det gick hyfsat bara en liten klippning krävdes..

    Pia, jag är tillbaka ;) och ja, vi har glömt endel redan nu. Det är också så att vi inte fick med oss allt. Det är så himla mycket man behöver *suckar*

    Ulla, datorabstinensen är ju över nu, och shaktimattan har kommit idag så vi får se vad jag tycker när jag provat.

    A-L , jag simmar alltid lugnt, dock så rör jag inga åror ;)

    Agnetha, rapport följer, ska testa ikväll..

    Annika, japp modem inkopplat och klart. Kort i taket!!

    Snäckan, snart är det bastu och sen mat, film och sussa...

    SvaraRadera