måndag 1 juni 2009

Flyttar ut imorgon

Vi har varit en sväng till stugan ikväll, med grejer. Provkörde med nya propellern och nya plottern. Gick finfint, och lite fortare än tidigare.
Vi var ut med sängkläder och lite annat. Upptäckte förlusten av ett täcke, så vi får ta från sängen, vete tusan vart det täcket tagit vägen...

Jag har planterat mina tre buskar idag, det gick åt mycket jord, så mycket att vi måste köpa mer imorgon. Ifjol gick det mindre så vi fick kvar, och nu för lite.. hm, beräkning är inte min starka sida.

Kajen har ju åkt åt helsike för att tala klarspråk, den ser värre än värst ut. Den ska göras om. Det är ett långprojekt, tar nog större delen av sommaren. Det är så mycket mer med det än skruva nya bräder, det ska bäras stenar, stagas och vår vindsnurremast lär måsta byggas in. Det blir mer och mer sand i vår lilla vik, snart har vi värsta badstranden där, på bekostnad av båtplats.

Nå, det är skönt att ha fått ut endel iaf, lika mycket kvar samt plantor förstås. Vi åker väl ut imorgon på dan så får Maken åka mellan och hämta lite grejer senare...
Det är mycke´nu ;)
Ryggen är i dåligt skick just nu, så ikväll blir lugna gatan och tidigt sänggående antar jag. Fick dock med mig hem mer tvätt som tvättas nu, och flera maskiner lär det bli. Att det ska bli så mycket tvätt alltid, det luktar lite instängt om filtarna så då vill jag tvätta dom istället.
Nu ska jag gå och hänga/tumla lite och sen blir det soffdås..

Ha en skön kväll!

4 kommentarer:

  1. Låter så himla härligt att ha en stuga att åka ut till och dessutom ligger den vid vattnet...*drömmer* En sån fantastiskt vacker bild du har på sidan! Helt sjukt bra :)

    SvaraRadera
  2. Lycka till med blåbären... =)

    SvaraRadera
  3. Åh vad härligt det låter,kommer du kunna blogga i stugan? Annars får jag abstinens!

    Hoppas din rygg är bättre i dag,kram till dig!

    SvaraRadera
  4. Sussie, läget är otroligt. Kanske sju meter till havet ;)

    Anna, jag hoppas blåbären tar sig ordentligt så dom kan ge bär åtminstone om något år.

    Pia. Jag kommer att kunna blogga fast inte direkt, vi har inte fått vårt modem ännu. JAG kommer att ha abstinens när jag inte kan hälsa på hos er eller skriva själv, även om det bara gäller ett par dar ;)

    SvaraRadera