fredag 2 april 2010


Vill med denna fina teckning önska Er alla en fortsatt Glad Påsk!
Jag har ritat den själv i Paint ifall ni vill kommentera hur fin den är. I detta hushåll behöver vi inga barns teckningar att sätta upp på kylskåpet, jag ritar lika fint själv!

I vårt hem snorar vi vidare, hostan skallar och nysningarna likaså. Maken är nu i det stadium jag var några dar sen. Själv verkar jag ha stannat i huvudvärkens land, bomullen sitter stadigt under hjärnbarken och själv förkylningen har fastnat i ett halvpiggt läge. Alltså när man känner sig lite bättre men så fort man gör något så får man svettningar och yrsel.
Jättekul.

Homer är deprimerad. Känns konstigt att se. Han vill inte busa alls, trots att jag är så charmigt busig själv att jag ligger med buspinnen och leker gömma-under-mattanleken.
Nix, Homer vandrar bara iväg. Lite lojt och vagt traskar han iväg på en av sina rutter, där han går och letar efter Allis.
Nå, det ska väl bättra sig vad det lider. Tror han skulle gilla att lattja med en kompis jättemycket. Vi får väl se.

Ha nu en härlig Påsk alla, njut av vädret om ni har nått bra väder att njuta av, och njut av ledigheten ifall ni har någon ledighet att njuta av alltså.

Vi har avnjutit hämtmat och ska strax sätta på vår hyrda film. Vi får se om den duger som tips eller om den hamnar på Usla Filmer-listan där vår senaste film hamnade. Den hette District 9 och var enligt mig riktigt usel, vi kallar den Räkorna Anfaller och vi klarade bara av inledningen.
Kanske den blev bättre med tiden, men vi ansåg att vår tid var för dyrbar just då så vi såg en annan film istället, från vårt eget arkiv.

Fridens!

5 kommentarer:

  1. Tack det samma, och ge Homer en kram/klapp från oss! Glad Påsk!

    SvaraRadera
  2. Förkylningen har slagit till även här... Suck!
    Ha en bra påsk i alla fall, trots bomull i skallen!

    SvaraRadera
  3. Åh räkorna anfaller...första halvtimmen= skit!! resten av filmen helt kanon!
    den måste du ju se hela begriper du jue:))))

    å va gäller Homer...ja vår katt Lotta då, som såg sin vän Nisse dö, hon blev inte "redig" igen förrän vi skaffade en ny kisse-kompis till henne. så det tar nog tid!


    kanonfint konstverk med hörrudu!

    påååskkram!! o som sagt SE filmen den ä bra efter ett tag!

    SvaraRadera
  4. En ny karriär inom målning kanske??

    Jättefint!!


    Kram
    Lena

    SvaraRadera
  5. Åh, du är ju superbra på paintteckningar ;D
    Stackars Homer! Hoppas att han kan slappna av lite snart och att längtan blir mindre :(
    Kram och glad påsk.

    SvaraRadera