tisdag 20 april 2010

En snabbis

Har fått en snabb datortid i mitt ansträngda program. Har varit på syträff på förmiddagen, hem en sväng och sen iväg till skepparkursen.
Ingen sjukvårdskurs på torsdag blev det så imorgon bitti drar vi iväg en snabbis till Sundsvall och tittar till Makens älskarinna (fiskebåten).

Det blev nyss bestämt så det blir packning a la quickstep, en grej här och en där. Nu blir vi bara över natten men iaf, det är mycket som ska till båten och som ska packas in enligt lull-lullmetoden, bubbelplast och filtar. Tå tåm inte kall flysa intlumenten.
Där var jag rolig.

Jag är så charmigt rolig ibland, särskilt när jag är trött vilket jag är just nu.
Nej, vi packar väl för att elektroniken till båten inte ska skadas, i en väska har vi väl grejer för över 100.000 spänn. Eller nåt, jag vet inte men skulle tro att det ligger på någon sån ofantlig summa. Kanske mer nu när jag tänker efter.

Nå, jag passar på att följa med innan Hjördis kommer, för då måste jag hönsa omkring och oroa mig för catfighter i tornadoklassen. Inte för att jag verkligen tror det men jag är hönsmammig, och rädd för att Homer tycker att Hjördis är en dålig och blek kopia av en kompis och därför kan undvaras.

Nu har jag hönsat färdigt och ska gå vidare och tänka på världsliga ting såsom tandborstar och hårschampo. Det är jag som är husmor och som sådan har man många sysslor bl.a packning, det ska hittas byxor åt Maken, kallingar, duschkräm och deo, mediciner, kameran kom jag just på (och packade nyss ner, ursäkta pausen), sen tänkte jag ta med lite kurslektyr också.
Åt veckan blir det ju prov.
Är det tänkt.
Och som det nu ser ut så blir det sjösättning av fiskebåten till valborgs och sen direkt in i fiske. Då blir jag gräsänka och ska då göra gräsänketing som t.ex lyssna på tystnaden, städa klädkammare gånger fyra (jag har stökat till igen, jag vet) och sådant tråkigt som behövs. Sen börjar ju sakna Maken redan dag ett men det är ett annat kapitel.
Det tar vi sen.

Om någon vill prova på att baka mina Biscottisar finns receptet under kategorin recept i högerspalten (Diana, tänkte på dig där).
Nu måste jag rusa, eller rusa-jag stapplar av ryggsmärtor men jag måste packa klart ikväll för vi tänkte fara före 05.00 imorgon bitti, får se hur det går.
Tar jag med lilldatorn så kan jag läsa lite bloggar annars hörs vi när vi kommer hem igen.

Toodeloo..

5 kommentarer:

  1. Skönt om dig och coola ner dig lite ;-) Du kan inte vara sådär när Hjördis kommer hem! Kram

    SvaraRadera
  2. Haha...
    Ha det bra. Under tiden ska jag prova "Anti-Stress Terapin" :D

    SvaraRadera
  3. Ha en trevlig miniresa innan Hjördis kommer och snur upp ner på tillvaron... ;D
    Kramen

    SvaraRadera
  4. Har du skickat hit snön???

    Det har vräkt ner stundtals hela dagen.

    Jag inte tycka om!!!!

    Har du våren hos dig så var snäll och skicka tillbaka den med express:)

    Kram

    Lena

    SvaraRadera
  5. Öööh...ta en valium...eller tre!!
    Eller så kan jag smitta dej med min latmask....om du vill!! ;0)

    SvaraRadera