måndag 12 april 2010

Sökes: En mysig liten pyttekompis..

Sökes: En ung kompis som vill busa och goas om vartannat. Känner du igen dig och tror dig kunna trivas med mig så tveka inte, svara bums!
Hej! Jag som skriver denna kontaktannons heter Homer.
Jag är i mitt och mina människors tycke en otroligt ståtlig katt...
Jag gillar uppmärksamhet och jag är duktig på navigation.
Jag är en sån som har koll på kursen och jag är en hjälpsam katt på alla sätt och vis!
Som unge var jag busig som tusan, gillade snören och osynliga möss väldigt mycket. Det gör jag förresten ännu, både osynliga och synliga möss förstås.
Sen gillar jag kartongspökråttor också, såna som gömmer sig i kartonger och inte syns..
Jag älskar att få vara ute på mitt sommarställe, där kan jag gå fritt och lukta på blommorna. Jag jagar också jättebra. Kan fånga allt. Fåglar, harar, bävrar, renar och rävar och sånt tjafs tar jag dagligen, men jag väntar ännu på min första älg!
Jag gillar att busa/träna inför älgjakten. Och jag vill gärna ha en kompis att busa med, för jag saknar min kompis Allis som så mystiskt har försvunnit från mitt hem. Jag har letat och letat men jag har inte hittat henne. Jag börjar inse att hon nog inte kommer tillbaka.

Jag saknar våra race i huset, mattorna ska flyga och skrynkla ihop sig längs väggarna för att racet ska räknas som jättekul. Eftersom jag är så stor och stark så blir det ofta så också.
Sen har jag ju håriga fotsulor också så jag får springa som fan för att komma igång liksom.
Tycker det är imponerade. Min kraft alltså. Om du kompis kommer till mig ska jag visa dig sånt som jag gillar, jag ska lära dig allt jag kan.
Och det är inte lite det.
Du ser så himla imponerande jag är. Här är det kattkrafter på gång. Jag kan bli så till mig i trasorna att jag måste springa som en skogstok för att få ur mig allt spring.
Då blir jag ofta trött.
Och vill vila.
Gärna då med en kompis förstås. Ett gott race och en skön middagslur på det är livet tycker jag.

Här ser du jag och min förra bästis Allis i soffan, hon som blev sjuk i ögonen och försvann. Det var iaf inte pga mig som hon försvann. För jag är bara go och glad. Det syns väl?
Jag är en snäll katt och har levt som nummer två i rang och det passar mig utmärkt. Inget ansvar om jag slipper, jag vill gå på lådan och lämna mina spår, så är du grävvillig så har du att göra ;) Vill du styra och ställa så är det ok, fast i rimliga mängder förstås. Med ålderns rätt så anser jag mig nu ha stigit i graderna så jag ska vara högsta hönset. Fast ansvarsdelen kan jag leasa ut. Ok för mig.
Bra så?
Övriga villkor kan diskuteras.

Vill du ligga sked med mig i soffan, vill du springa som tokar genom huset så svara så hämtar vi dig. Typ nu liksom.
Jag är så ensam och ledsen. Mina människor försöker roa mig med sina tråkiga lekar, dom intresserar mig inte längre, jag vill ha en kompis av kött och päls. Nåt annat duger inte!

/Mjau

6 kommentarer:

  1. Vem vill inte bli Homers kompis, liksom?
    Tror du jag duger? Har vinterpäls på benen.

    SvaraRadera
  2. *Ler* Åh, kissevännen! Jag såg just idag småkissor som är leveransklara, vill du ha en åländsk kisse som bästis? Kramikram!

    SvaraRadera
  3. Jeg krysser potene (tassarna) for en ny kattkompis snart!

    SvaraRadera
  4. Åh, jag blir alldeles rörd, önskar jag hade en liten kompis till dig, men det är lååångt tilll värmland...
    Annars finns en 8 månader gammal diesel, halvbror till min fender, kastrerad och röd vid, istf blå som min, som behöver ett nytt hem....
    Men det är lååångt till kalix också...

    SvaraRadera
  5. Åh, vad jag hoppas den annonsen ska ge resultat. Både för er skull och för Homers.
    Håller tummarna!

    SvaraRadera
  6. Men gulle-kissen! Hoppas det kommer en mysig och rolig kompis snart!!

    SvaraRadera