lördag 13 mars 2010

Jag har hittat er kära besökare!

Nilla berättade att hon enligt Google Analytic har -7,5 besökare.
Märligt.
Jag kan ju vara glad för jag har iaf noll. Inte minus. Nu vet jag ju att Nilla inte har en dålig blogg utan tvärtom, hon har nog en av dom bästa som finns. Allvarligt. Gå dit och kolla om ni inte har gjort det ännu!

En annan sak som är märklig är det att olika besöksräknare visar olika resultat för samma dag. Är inte det konstigt?
Det kan skilja ganska mycket, och vem ska man då tro på?
Inte så att jag kollar dagligen, så viktigt är det inte, men jag tycker det är lite roligt att kunna gå in och kolla om det blir fler eller färre och var dom kommer ifrån t.ex.
Kul info alltså.
Men ganska irriterande när inget stämmer.
Nu har jag dock sett att det är folk som har besökt mig, kommentarerna är äkta och det känns skönt. Började undra om blogger själv fyllt i dom som en del av min konspirationsteori ;)

Kissekatten Allis har nu sovit i snart 24 timmar. Hon steg nyss upp och gick på lådan (för att göra både nr 1 o nr 2), Maken stod och tittade på och berömde henne över hennes resultat.
Sen gick hon in till mig i köket och åt, där jag berömde henne över hur duktigt hon åt.
Hönsmamma?
Inte då!

Skönt hon slipper dom hemska dropparna, som fick henne att svullna upp på ett groteskt vis, samt att hon skakande dreglade segt slem i två timmar efteråt.
Nu tvingar jag mig bara på henne var tredje timme, droppar vanliga droppar som inte ger biverkningar utan som kanske kan kännas lite sköna.
Iaf efteråt.
Igår kväll innan vi gick och la oss så gav jag henne ett gel, som är fuktgivande och säkert ganska skönt, hon vaknade dock knappt när jag gjorde det.
Stackars kisse, gårdagen var en enda lång chock för henne.

Maken har nu begett sig till stugan, i ett andra försök att ta sig fram. Vi har väl ca 70 cm snö, och allt är löst, när man går i snön så tar fötterna i marken, så löst är det tyvärr.
Idag ska han iaf försöka igen, för vi behöver skotta fram solpanelerna så att vi får ström att njuta av ifall det blir en vårsäsong i stugan.
Spännande att se om han är lika förbannad när han kommer hem som sist.
Då körde han fast och fick skotta fram skotern, vilket tog en halvtimme. Och ändå fick han inte gjort det han tänkte, han tog sig inte ändå fram och enda skottningen blev just kring skotern.
Bättre lycka idag kanske?

Ha en skön lördag!

4 kommentarer:

 1. Vad skönt att kissen mår bättre :-) och visst var det väl så att vi hälsat på hos dig! Idag njuter jag av Formel 1 och ska börja fundera på var resväskan är för morgondagens packning och resa, och sen melodifestival ikväll! Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 2. Det var väl tur att du hittade oss igen :O)
  Hoppas maken kom fram med skotern :O)

  SvaraRadera
 3. Tack söta söta du för de fina grytlapparna och den fina bonussminkväskan! Ska genast börja sminka mig.
  Faktum är att jag väl minns den där sminkväska från bilderna du la ut och jag tänkte att just den var så himla fin. Fina färger och så engelska ord på till på köpet.(Fast jag tror inte att jag såg på bilden att orden var engelska, men jag tycker ju om ord överhuvudtaget.)
  Till och med min 15-åring som aldrig annars tycker som jag, enligt principen tvärsemot, tyckte att både grytlapparna och sminkväskan var jättefina.
  Känns jätteroligt att ha saker som är handgjorda av någon man känner, de känns personliga. =)

  SvaraRadera
 4. Man kan blockera sitt eget IP-nr på vissa räkneverk, då räknas inte ens egna "klick" som besök.
  Klappa Allis igen från nårje!

  Varm kram till dej!

  SvaraRadera