onsdag 1 juli 2009

Ingen bloggtorka alls...

... nej, det är faktiskt sant. Skrev igår kväll om gårdagens attacker men antingen ville inte blogger eller så var det mitt mobila bredband för hela alltet gick om intet.
Då tappade jag lusten lite.
Orkade inte skriva om allt så jag loggade helt sonika ut, gick inte runt hos er heller. Imorgon ska jag ta mig tid till lite bloggsocialisering ;)

Idag så har det varit märkligt väder, växlande molnighet och ändå 25 grader. Hela dan. Nu blåser det, eller fläktar ska jag kanske säga, för det är en välsignad vind som leker i trädens lövverk.
Det är också 25 grader nu, halv nio på kvällen, det är också 25 grader inne, men vi har hopp om att få ner den några grader vilket kan medföra en någorlunda god nattsömn.
Maken har inte sovit inatt, två timmar imorse, det är allt. Jag har också sovit dåligt, mer slummer än sömn. Maken har suttit uppe och halvhostat hela natten. Så ont i halsen att riktiga hostningar inte varit möjligt att utföra så har han harklat sig och spottat slem.
Hela natten. I stugan så har vi ju rätt trångt så man kan liksom inte gå undan, så sover ena dåligt så gör den andra det med.

Vi var hem en sväng idag för att fixa saltlake, ett måste så det var bara att bita i det varma äpplet och åka in.
Man ska ju inte klaga, men faktum är att på vintern så kan man trots allt klä sig varmt men vad kan man göra på sommaren, när det är 25 grader dygnet runt?
Näcka?
Av hänsyn till andra så gör vi inte det.

Jag tycker det är rätt jobbigt men det får ju gå, nu ska det ju bli svalare mot helgen.
Skönt.
Vanligt sommarväder.
Maken ska åka ner till Ö-vik på lördag och hjälpa våra kompisars dotter att flytta hem. Lastbilskörning snackar vi om, skönt att det inte blir såå himla varmt då, det är ju nog jobbigt med semestertrafiken.
Vi tänkte åka på pubafton på Frevis på fredagen, men vi får se. Maken är ju ännu i dåligt skick, och gå ut och äta känns ju inte så himla kul när smaklökarna funkar krassligt.
Att tidigt på lördag sätta sig i bilen och köra långt gör också att vi kanske skjuter på det, det är svårt att njuta när man vet att man måste upp tidigt och vara i god körform. Det lär bli fler pubkvällar så då får vi passa på.

Ska berätta om attackerna vi varit med om en annan dag. Idag orkar jag inte, inte pga dess våldsamma natur utan bara pga att jag är trött *informerar ev.oroliga läsare*
Vi har haft lugna dagar, mycket filmtittande och glassätande. Har hållit Maken sällskap inomhus och eftersom det är så himla varmt ute så känns det inte som en stor uppoffring att sitta inne och se bra filmer och snaska godis ;)

Fridens på er och hoppas ni alla har det bra!

6 kommentarer:

  1. Maken har väl inte halsfluss?

    SvaraRadera
  2. Titta på film, äta glass och godis...NICE!

    Tycker också att värmen börjar bli lite too much, sover med öppet fönster. (Hej tjuvar!)

    SvaraRadera
  3. Usch, vad tråkigt för maken att vara sjuk i den här värmen. Hoppas du klarar dig.

    Här har vi haft en rejäl urladdning idag med både blixt och dunder. Skönt och uppfriskande. Och nu pratar jag om vädret, alltså... =)

    SvaraRadera
  4. Kram till dig du härliga människa!

    SvaraRadera
  5. Attacker? Låter inte kul :( .
    Jag önskar dig en riktigt bra dag, och att ni har bra väder!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Kerstin, vi hoppas att han inte har det. Det ser bättre ut idag och vanligtvis när han har halsfluss så syns det. Han blir då så dåligt att vi ibland måste upp på akuten.

    Nilla, ja, en tjuv kan vara en ren uppfriskande känsla i denna värme. Kanske isar det på ryggraden när tjyven kommer.. skönt med svalka!

    Anna, en rejäl urladdning kan vara skönt, det blir så fräscht i luften efteråt.
    Jag pratar också väder ;)

    Pia, kramar tillbaka ;)

    Nettis, attacker är ju aldrig så himla kul, dessa är dock av lindrig karaktär ;)

    SvaraRadera