tisdag 14 juli 2009

Bissi bissi

Tja, det är mycket nu.
Eller mycket och mycket, jag hör till dom som klarar av en sak ganska bra, men blir det fler saker som ska göras så blir allt så omständigt och stressigt för mig.
Idag har vi varit iland och betalat lönerna, jag har postat ett brev som av någon anledning varit svårpostat.
Dessutom har jag langat saltströmming och ringt lite bissnissamtal.
Ute på stugan har nu kajen blivit klar (yippii), jättefint blev det. Kanonsnyggt.
Nu ska det bara bäras några ton sten och placeras på strategiska ställen.
Så det har varit mycket att engagera sig i på sistone.
Mycket för en sjukpensionär som dessutom är medelålders, fet och totalblek.

Därav bloggaktiviteten som kommit lite på skam, särskilt läsandet.
Inte gör det nåt, jag tar igen det sen men det kan kännas litet trist.
Sen har jag ju min lite slöare dator. Glädjen som kändes först har väl kommit lite på skam den också.
Det går segare, kopplar ur sig och vi är ju två som tär på dess batteri, och man kan inte ladda det när-och hursomhelst heller.
Där har ni förklaringen till att jag kanske inte hälsar på hos er lika ofta som tidigare, iaf inte alltid kommenterar. Sen har vi ju tiden också, ibland tänker jag ladda batteriet och fortsätta mina bloggvandringar senare och då inträffar något, kan vara av trevlig art som t.ex besökare eller mer jobbiga saker som mer handkraftiga tag som byggerier (jag håller brädor t.ex) och annat krävande av kraft och ork.

Nå, nog tjatat om det. Nu har jag biktat mig så nu kan jag ta nya tag.
Fast i vad vet jag inte riktigt.
Jag äter glass.
Kan vara intressant info.
Det är varmt och tursamt nog lite fläktande och smäktande vindar som underlättar utomhusvistelser.
Att kajen är klar är jättekuligt, nu kan man sola där, eller bara käka middag därute, man kan landa båten där utan att måsta traska i sanden och dra den in i stugan eller in i båten och som kan sandblästra hyn senare.
Härligt, det tar sig.

Nu ska jag ta och börja hacka lök.
Det är ett roligt tidsfördriv.
Dessutom luktar man ju så gott efteråt.
Vi ska äta surströmming ikväll, mums, och det kräver både hackad lök och creme fraiche. Ja, creme fraichen behöver man ju inte hacka förstås. Den äter man bara klickvis på sin tunnbrödsmacka.
Glöm inte lökhacket inne sen ni ätit, kasta bort den, det är ett tips från mig.
Det luktar skitsurt dagen efter från soporna, urk.

Ja, detta inlägg hamnar väl i topp 5 kan jag tänka mig.
Både bikt, tjat, kaj och på slutet tips från coachen... kanoninlägg helt enkelt! ...eller?

Fridens allesusammen!

4 kommentarer:

  1. Psst du behöver inte ursäkta dig, vi väntar tills du har tid oavsett surströmmingslukt eller ej

    SvaraRadera
  2. en del brev är särskilt svårpostade av nån anledning!
    det är lugnt. jag är inte heller en sån som alltid kommenterar, men jag är inne o läser i alla fall dom flesta bloggar i varje fall på min länklista...men ibland tänker jag kommentera men glömmer...sådär jag lite bikt från mej med visst!
    kram på dej!

    SvaraRadera
  3. Näe, nu blir jag besviken. :( Rackarns oxå att jag inte läste inlägget igår för då kunde jag ha tittat förbi på lite surströmming igår kväll. *sugen*
    Men men... det går väl fler tåg antar jag. ;)

    Ha en toppendag!

    kramis

    SvaraRadera
  4. Åh va roligt att kajen nästan är helt klar!!!
    Surströmming har jag aldrig smakat på. Men jag vill faktiskt gärna prova :) !!!
    Ha en fin dag! Här verkar det bli åska igen :-S ! Så jag stänger av datorn nu, och så får Toni dra ur modemet!!!

    Kram!

    SvaraRadera