onsdag 27 maj 2009

Sopvägran..

Har idag varit till handelsträdgården och shoppat lite. Köpte tre buskar att ha under vår lyktstolpe samt två blåbärsbuskar till stugan. Sen köpte jag lite vanliga blommor och lite örter så hela kalaset gick på 1400 kr. Inte farligt med tanke på mängden jag köpte.
Maken sjösatte lillen och tog premiärtur till stugan, han tänkte också ta hem soporna men jag slog i backen. Jag vägrar ta soporna som stått ute i 20 graders värme in i bilen. Dom har dessutom stått ute sen september. Maken hävdade att dom var helt luktfria. Hm...In i bilen över min döda kropp. Aldrig i livet. Det får vi ta en annan dag när lastbilen är tömd.

Sen gick vi på kinarestauranten och käkade riktigt gott, friendshiprätten blev det. Det är friterad kyckling och biff med bambuskott, så himla gott.
Det är blåsigt så in i norden ute, kroppen värker därefter och jag är tacksam att Maken slipper vara ute på havet på väg hem med båten. Dessvärre så verkar det bli blåsigt till helgen också. På tv sa dom 29 grader här hos oss på fredag, smhi på nätet lovar 17 och blåst. Hm, undrar..

Nu ska jag se lite på Roomservice och käka lite efterrätt, glass i mumsiga lass. Sen ska jag berätta en anektod anno idag på handelsträdgården. Fortsättning följer...

3 kommentarer:

 1. Ja, blåst är inte snällt mot stackars ömma kroppar. Kanhända att man spänner sig lite extra då också...

  Jag tycker att vi går på TV:s prognos, eller... =)

  SvaraRadera
 2. Då väntar jag med spänning på den historien..
  *sätter mig på pallen här*

  SvaraRadera
 3. Anna, nej blåst är inte skönt precis. När jag var frisk gillade jag när det blåste, kändes friskt och fritt. Nu inte ;)
  Men jag väljer också sol till helgen!

  Mofsan. Historien kommer, eventually ;)

  SvaraRadera