torsdag 28 maj 2009

Donar och packar...igen

Imorgon i arla morgonstund ska Maken med bussen ner till Sundsvall igen, för vidare skjuts ut till båten. Sen imorgon kväll börjar dom köra upp båten mot Hemtrakterna. Det tar nog ca 30 timmar i lagom speed ca 9 knop, innan dom är hemma igen.
Sen är det dags för att packa sig ut till stugan. Köra iväg soporna, pumpa upp vatten från havet till tanken, kratta lite och plantera. Allt utom planteringen är tråkiga sysslor allt jag ser fram emot är planteringen. Däremot är det rätt mycket att pyssla med utflyttningsdagen, där är skittung för mig. Det ska ju vädras, bäddas, packas upp, bäras och fixas innan man är i levahär-fasen.

Först efteråt så är det skönt. Innan är det gråt och tandagnisslan som gäller. Det är svårt att dosera sysslorna också, jag vill ju också ut snarast möjligt. Hålla på och åka dit och fixa lite och sen hem igen.... nej, inget för mig så det är bara att härda ut.

Igår kväll var vi ju och åt god mat, sen gick vi till apoteket i gallerian. Där stod några från Telia och Maken stoppade mig. Där blev det en kort diskussion och vips hade vi mobilt bredband till billigare än vad vi tänkt, dessutom kommer dom att höja farten till det dubbla om ett tag. Härligt. Nu är det klart, vi har det ju inte ännu förstås men så småningom. Skulle inte klara mig utan internet längre, måste ju kunna blogga och läsa bloggar. Det är ju ibland kul att kunna gå ut och slå ihjäl nån timma. Jag har ju dessutom blivit beroende nu. Av er.

3 kommentarer:

  1. Ta det nu lugnt när du kommer till stugan. Du måste ha ork och tid över till bloggen... =)

    Kram, Anna

    SvaraRadera
  2. Ja, det är ett trevligt beroende, som även jag har.
    Hoppas nu du inte sliter ut dig helt.
    Tänkte på det där med tantvarningen. Jag bjuder på den;-) Tyckte också det var skönt med en som inte stämde på mig själv.
    Kramar!

    SvaraRadera