tisdag 26 maj 2009

Ikväll kommer Maken hem!

*Tamtiditam* Ikväll kommer han, Maken min hem efter nästan fem veckors bortavaro. Härligt.
Dom kommer med bilar eftersom ett lågtryck är på gång och då kan det bli obehagligt på havet. Sist när Maken körde upp båten var det sådant väder, t.o.m lite mindre än vad dom lovar nu, och det gör Maken aldrig om. Man är liten när det blåser och man är mitt ute på havet!

Nu kör dom upp bilarna istället, det spelar ju ingen roll för allt ska ju upp. Båten får dom köra upp när det är väder för det.
Först ska dom göra ett uppehåll vid Salteriet, både för att hämta fiskbingarna som är tomma och för att diskutera lite ffa gårdagen. Det var visst väldigt obehagligt där igår kväll, ett stort bråk tydligen.
Maken var ganska irriterad på att Uppköparen aldrig ringde men det har fått sin förklaring nu.

Jag är förutom uteblivna inkomster förstås, glad att Maken kommer hem, toklängtar efter Honom vid det här laget.
Sen får vi se vad vi hinner innan båten ska köras upp, kanske sjösättning av mellanbåten och fara till stugan en sväng. Därute är det ju endel att göra, pumpa upp vatten från havet, köra soporna och kratta lite. Vi får som sagt se vad vi hinner.

Tänkte sy lite idag, har ju sytt korta stunder nu på senaste tiden för nu börjar det kännas kul igen. Fast det har blivit väldigt korta pass faktiskt, men lite är ju bättre än inget.
Vädret är strålande idag, det blåser lite men känns ändå hyfsat varmt ute. Jag har inga stora planer för dagen annat än lite handling kanske, jag är väldigt trött och har värk överallt känns det som så jag tar det lilla lugna.


Så ha en härlig dag alla,
ta vara på finvädret ni som har
och ni andra passa på och mys inomhus....
Fridens!
;)

2 kommentarer: