måndag 2 maj 2011

Måste in med ett nytt inlägg för att få bort bilden av Usamajäkeln från era högersidor..

Två inlägg samma dag, nytt rekord för i år tror jag.
Då tänkte jag bara informera om att det just nu snöar här. Det var väl roligt hurra. Nu blir det vinter nu osv som den jäkla sången går.
Det är bara några ströflingor men iaf.

Maken informerade om att det kom snöflingor i Sundsvall också. Där är det också kallt. Det verkar vara kallt överallt i vårt avlånga rike. Det tröstar föga.

Jag har ännu inte gått upp för att fortsätta röjningen i syrum/klädkammare. Jag har för ont på fontanellen för det, jäkladörröppningtillattvaraförlåg!
Däremot har jag funderat på att torka kattsnor från datarumsfönstret. Dvs att torka det fönstret på insidan. Det är ännu bara i planeringsstadiet och det är mycket troligt att det stannar där. I huvudet. Som en tanke bara.

Grattis Shamrock som fyller år idag. Grattis Diana (makens kusin) som också fyller år idag!
Och grattis till mig som också fyller år idag.. Eller nej, det gör jag inte. Jag är jungfru för guds skull.
Men grattis till mig som har huvudvärk, ingen tandvärk alls längre, värk i axeln, är stel, har varit på banken, nu tittar solen fram yippii, en kort stund-nu är den borta, som har städat köket färdigt och alla delar...

Todeloo på er alla. Ha en härlig dag ute i det ... hrm fina vädret, ni som har det. Ni andra får väl hitta på något trevligt att göra denna måndag som är idag. Själv har jag firat med att betala in tusenlappar till Skatteverket. Slå det ni som kan!

Förresten. Igår kommenterade Mofs hos mig, kommer ni ihåg Mofsan ni som var med på den gamla goda tiden?
Som en liten påminnelse ska jag visa er (som är nya) en sak som Mofs hade på sin blogg en gång och som  jag skrattade så mycket åt att jag pinkade nästan på mig (lite mer än nästan kanske men det är ju glömt nu). Det är min typ av humor.

12 kommentarer:

 1. Här haglade det för fullt för en stund sedan:( Det är kaaaallt så in i bomben!
  Har det sk "Aprilvädret" blivit "Majväder"?!

  Ps.
  Jag har skickat mail!

  SvaraRadera
 2. HAHAHAHAHAHA!! Herreguuud.... Totsie måsta stiga upp och kolla vad fan det var för ljud på datorn :-))) Synd att det snöar, här är det solskensfint. Kram på dig knäppskåp ;-)

  SvaraRadera
 3. Hahaha,guuuud va gulligt..
  Här har det oxå snöat lite,man känner verkligen att sommarn är på väg...lr hur..
  Å vad härligt att få göra av med lite pengar,annars brukar ju det vara ett problem..hahaha...KRAAAM på re vännen och ta det lugnt!!

  SvaraRadera
 4. Att planera är minst halva jobbet har jag hört folk säga. Alltså har du städat till hälften. Det är bra nog tycker jag. Ofta.

  SvaraRadera
 5. Jag har hört den förut, har den som mp3 på min dator men aldrig sett bilder till den!

  Jag älskar när han sjunger Tlöött.

  SvaraRadera
 6. Vi har sol men sviiiinkallt!

  SvaraRadera
 7. Jag har så många bra tankar att jag är jättenöjd. En dag, vilken dag som helst tror jag, ska jag testa att utföra mina handlingar, som hänger ihop med tankarna. Men jag är inte redo ännu!
  Vi hade hagel här idag. Inte så himla imponerad av det kan jag säga.
  Säger som Maj, hört den förr men är väldigt glad att få den på bild också.

  SvaraRadera
 8. Vaddå snö....det är ju maj. Det borde vara lag på att det i maj bara får vara sol & värme ute. Tror jag ska mejla regeringen om detta, nån måste för tusan säga ifrån här tycker jag. Det får vara nog med vinter & snö nu...fast så bor ni ju norröver så när jag tänker på det..hehe...kanske inte ändå. hihihi...

  Kramen i

  SvaraRadera
 9. *hehe* JoduUlrikasyr..jag har väl inte återuppstått men en gång bloggare...

  SvaraRadera
 10. *hehe* Mofs är lite gammal och avlagd. Jag är mer ....eh...ja va faen är jag..nånå jag bloggar i af igen och återfinns enligt länken. Fortfarande lite anonym men ändå inte. Vi är nu på samma planhalva av landet. Skrämmande?? ;)

  SvaraRadera
 11. haha, kul att du försöker luras där!

  SvaraRadera