måndag 23 maj 2011

Imorgon kommer Maken hem till mig..

.. men jag undrar om han inte saknar katterna mest. Han har ju inte träffat dom på fem-sex veckor, jag har lovat att berätta för dom att han kommer hem, så att dom kan längta lite. Hjördis blir kanske lite glad för hon blir glad över alla som kommer, Homer är förmodligen skeptisk som vanligt, han har dock låtit meddela att han är glad för att den som är chef över goburken kommer hem, så att det blir lite ordning på tiggandet.

Idag har jag röjt lite i datarummet. Sorterat in lite papper och kikat lite på bokföringsprogrammet, tyvärr blir jag trött direkt när jag tittar på det så jag får jobba på den mentala biten tror jag innan jag orkar med hela den biten.

Jag har fått paket idag. Från Ellos där jag bl.a skickat efter ett snävt linne som jag har tänkt ha under vanliga kläder när jag vill hålla in putmagen som vägrar minska trots tappade kilon, jag pratar då om övermagen.
Jag vill poängtera att jag inte är mycket till paintare, men det är väl inte nödvändigt att göra kanske, 
men nu har jag iaf gjort det.
Vete tusan om bilden är klickbar, prova på egen risk. Jag kan dock berätta att det är lite av min profil även om jag nu ser att den kanske är lite underdimensionerad hela bilden, men lägg på en mängd kilon så är det jag. 
Jag står med ansiktet bortvänt så att ni inte ska känna igen mig, bara så ni vet.
Håret faller inte av i drivor längre, jag tappar fortfarande mer hår än vanligt men jag har ju mindre kvar så det märks inte lika tydligt. Däremot har jag ju lite hår på gång så jag känner mig inte lika flintskallig längre och det är jag otroligt tacksam för.
Nu om annat.

Paketen. Ellospaketet har jag berättat om (förutom ett tips jag kan ge er, ska ni beställa en typ av shaper så lägg till ett par storlekar-då kanske ni kommer i den), sen fick jag ett paket från adlibris, ett paket jag sett fram emot men har nu bestämt att jag inte får påbörja någon bok förrän vi flyttar ut till stugan. Och därmed basta. Jag har ju låneböcker från bibblan att sysselsätta mig med. Jag läser just nu Jane Austens Emma.
Sen väntade ett paket från en av mina kusiner. Ett paket med några syböcker som hon fått till sitt jobb och då tänkt på mig. Jag blev jätteglad, sånt brukar sällan hända mig. Det var tre jättefina böcker om diverse syprojekt, barnleksaker och väskor bl.a varav en bok med mönster och tyg till en väska. Kul.

Nu ska jag gå upp och röja lite i syrummet. Konstigt nog ser det ut som ett gäng treåringar håller till där och härjar trots att inget blivit sytt på månader nästan, och jag tänkte röja till där så det ser lite trevligare ut. 
Annars då?
Det regnar. Några dagar med uppehåll och nu regn igen. Man tackar. 
Jag tillhör tyvärr dom som inte gillar att ta itu med innejobb när det regnar, det hade ju varit praktiskt, jag föredrar att städa och göra fint när humöret är på topp, vilket det är när det är soligt och fint ute. Sån är jag bara. Opraktisk och lat, fast snygg och smidig i mina bästa år. Lite som Karlsson på taket när jag tänker efter.

15 kommentarer:

  1. Gillar detta: " Opraktisk och lat, fast snygg och smidig i mina bästa år" ... där är vi lika du och jag! :)

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha...tack för roligt inlägg:D
    Självförtroendet verkar vara på topp och det är ju bra:)
    Må bäst!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Snygg bild! Fast om du kallar det där hängbröst då undrar jag vad det är jag har...

    SvaraRadera
  4. Jag undrar om jag hade känt igen dig ifall du hade tittat hitåt. Den där undermagen som du har ritat ser helt perfekt ut. Det är väl inte så illa att ha en nästan helt perfekt mage? Jag har inte kommit på vilket väder som passar bäst för mitt städande så därför städar jag inte alls. Tre paket på samma dag - jag är avundsjuk!

    SvaraRadera
  5. Du får till det bra..snygg teckning, allt med..Undrar HUR man gör för att få med en teckning så där??..det var min tanke..hahah han saknar mest katterna..vad rolig du är gillar din humor..Karina

    SvaraRadera
  6. Och lite som jag! Eller mycket, faktiskt.

    SvaraRadera
  7. Själv är jag nog också mer som Knasterfaster, det finns inget väder som funkar för mig att städa, så det blir sällan gjort. Men jag tycker att du är duktig på paint.

    SvaraRadera
  8. Ha ha ha, du är underbar! Jag har min shapeare till att hålla ihop gästmadrassen.... Kvällskramen!

    SvaraRadera
  9. Ja nog skulle man behöva litet indragshjälp både här o där...men asch....men det får vara. Tror jag inte kan andas då.....

    Nog för att det var en 4-åring hos oss igår, men jag tror inte jag kan skylla på henne....förstår inte dessa tornados som drar genom pysselrummet titt som tätt!
    har'e bra!

    SvaraRadera
  10. Jag är "sjuk" ock städar ofta!
    I fint väder och i dåligt väder, det spelar liksom ingen roll...

    SvaraRadera
  11. Hihihi... du är roligt du. =)

    SvaraRadera
  12. Hahahaha...Ja du är underbar!! Härligt att mannen kommer hem så ni får rå om varann ordentligt...KRAAAAM vännen och ha en bra dag!!!

    SvaraRadera
  13. Haha, ja du är kul som vanligt! Och du är ju bättre än mig på paint, det ser jag ju!

    SvaraRadera
  14. Du är rolig du! Du skriver och ritar både fint och roligt.
    Jag är glad att du inte tappat allt håret, det är skönt.
    Agneta kram

    SvaraRadera
  15. Sån där shaper provade jag en gång. Fick inte av den utan hjälp. Ja jisses. Låt det välla, väller gör det ju ändå. :D

    SvaraRadera