torsdag 22 oktober 2009

Fortfarande och ännu mer Jihaaa!

Att ta hand om gårdagens rom gick fort då det var så lite.

Maken är nu på väg till båten med en massa fiskbingar. Imorgon bitti börjar han och kollegan köra ner båten för att ta upp den i Sundsvall, där den ska stå tills nästa vår då det är dags för nästa fiske.

Jag ska vara hemma.

Hemma *smakar på ordet*

Jihaa igen.

Förutom endel måsten som att tvätta hallmattan pga fisklukt, diverse tvätt och lite enkel städning så kommer helgen att handla om vila.

Hollywoodglamour
-slägg dig i väggen säger jag bara!
"Inget går upp mot att lägga häcken i träda på soffan, hasa omkring i huset, äta godis, kanske göra ett ryck med några måsten eller strunta i eventuella ryck och istället inta viloläge och glo på filmer"
Sagt av Ulrika Syr sista fiskedagen

Tänker lite på Maken som ska åka ner med båten och sen upp med bussen. Stackarn, inte kul med en tiotimmarsbussresa när man ramlat och slagit i svanskotan, men ett av dom måstena som är ett riktigt MÅSTE.

Jag själv har länge grunnat på vad jag ska göra nu när Maken tog fallet på blankisen istället för mig (han gick först) och har därför utvecklat lite ischias.
Var ganska länge sen sist men nu har jag finfina känningar i bägge skinkorna och ner längs benen. Kanske mer troligt att den uppkommit pga allt extra arbete och inte av sympati men bör i alla fall poängteras.

Ångrar mig lite.
Ischias är inte så kul.

Och lite svårt att få bort.

Shit happens...

1 kommentar:

  1. Ischias är mycket svårt att stava till.
    Jag kopierar helt enkelt din stavning rakt av.

    Skicka den där svårstavade skiten åt fanders!!!

    Kram!!!

    SvaraRadera