tisdag 1 februari 2011

Gud vad klockan går sakta...

Jag är så trött att jag helst vill gråta, men det ska jag inte göra även om det är gratis.

Kanske beror det på näringsbrist, eller kanske på proteinbrist.
Jag vet att det är märkligt att klaga på att man måste äta så ofta, jag känner mig samtidigt lyckligt lottad som nu kan äta när jag vill, och vad jag vill.
Problemet är att nu måste jag pilla i mig protein i tid och otid, jag är van att ibland (någon gång) äta lite frukost och sen på kvällen middag. Nu äter jag en smörgås på morgonen, kanske en macka eller korvbit mitt på dagen, sen middag och sen en kvällsmacka.
Jag är less på mackor.
Men jag vet att det är på tok för lite, och jag jobbar på det. Sakta jobbar jag.

Provade då idag att äta lite fil till frukost.
Det gick ju fint.
Inte.
Jäklahelvetesskitmjölkprotein!
Så hittills har jag då fått uppsöka dasset ett par gånger samt åtnjuta ett präktigt magknip.
Och gaser. Mycket gaser. Släng dig i väggen Fru Venus och dina aprikoser ;) här snackar vi mäktiga avgaser och dom är inte alls förbrända. Förbränningen är obefintlig kan man säga. Det osar starkt.

Alltså inte fil nå mer då, tacksåjävlamycket. Och med fil så åker ju gröt och annat mjölkberoende livsmedel/maträtter. Jättefint.
Därför tröstade jag mig med att ta fram Makens Ost och Sesambröd, som jag ska äta ikväll. Den trösten är mig väl unt, särskilt när jag håller på att bli skallig.


Vet ni vad Maken kallade mig, sin kära Fru häromdagen?
Nej det vet ni förstås inte. Era Makar skulle naturligtvis inte säga sådana saker till Er *sucka*

Där satt jag i soffan och viftade med gäddhänget, jag vet inte varför jag gör det för det gör mig ju bara modlös men av något inre tvång är jag bara tvungen att fladdra med det för att se om det liksom är så illa som jag befarar.
Vi såg iofs på Jurassic Park om det nu kan vara en förmildrande omständighet.

Jag: Kolla! Kolla på fladdret, har du sett nåt så jävligt någon gång? Jag har ju alltid haft det men nu är det ju rent skrattretande. (Det jag har gått ner har ju gjort kroppsfettet löst och liksom mer långt). Det är ju flera dm med hängande skinn som bara fladdrar. (Detta säger jag medan jag fladdrar som allra värst.)
Maken: Du ser lite ut som en drake. Kanske du far till väders till sommaren när du sitter i båten och viftar med armarna?

Va? Va?
Säger en kärleksfull Make så?


Här ser ni nog fluffet som Maken menade att draken har. 
Det är iofs inte på armarna utan på vingarna men det får gå för detsamma.

Jo, det kan en Make göra.
Han har nämligen helt rätt.
Jag skrattade så att jag höll på att göra ner mig.

Jag har blivit liksom lös och ledig överallt, fläsket är mer rörligt och lättgreppbart. Man kan skicka omkring fluffet runt kroppen flera varv om man skulle vilja. Men det vill inte jag. Det får vara där det är, man kan hissa upp lite och stoppa i bh´n så kan man ha den några veckor till eller nåt, annars är innehållet i kuporna misstänkt borta. Jag går ner snabbare i kupor än i omkrets ;) och då har jag ändå bara nått halvvägs, jag blir mörkrädd när jag tänker på vad som komma skall.

Men....
Till sommaren är jag fit.
Jag är helt övertygad....hm... om att fluffet är borta, huden åtstramad och att det då står en snygg, sexig och vältränad kvinna och tittar tillbaka på mig i spegeln, ifall jag får för mig att stirra i en spegel alltså..
Är såå himla säker.

Eller nåt.

22 kommentarer:

 1. Hahahaha.... tack för dagens första garv! :D

  SvaraRadera
 2. Men gulle gulle vän :-)) Nu var det så mycket, i vanlig positiv ordning, att jag inte har lösningen på allt, men vad gäller proteinet har jag det! Köp hem fin tonfisk i olja! 1/3 burk lite nu och då är bra för magen och proteinbehovet, men göm dig för Homer och Hjördis när du äter det (jag står i vindstrappan. Kommer du på nåt vad gäller gäddhänget så vill jag veta det, först! ;-) Kramar i massor!

  SvaraRadera
 3. Tittade in på din roliga blogg. Önskar jag kunde sy som du, men ack.
  Ha det så gott!!

  SvaraRadera
 4. Alltså, du är ju bara för härlig i ditt skrivande. Skrattar så jag håller på att dö :). Fast det gör jag ju inte, förhoppningsvis iaf. Men jag håller med dig på samtliga punkter du skriver om. O hoppas på fit, med lite mer än bröst i kupan, för nu får det plats mycket mer än innan op. Undrar var det kommer sluta, som sagt. Det blir en plattbröstad sommarfit, hmmm, hur snyggt lät det då. Tills man fått till en plastik får man väl köpa silikoninlägg o stoppa i.

  Ja, det låter som du äter för lite o lite mycket bröd. Men tonfisk är ju bra, ägg likaså. Är det laktosen el är du helt mjölkintolerant numer? För det finns ju jättemycket laktosfria mjölkprodukter som du kan använda annars. O även icke mjölkinnehållande också. Sen hur goda de är till gröt vet jag inte, men de laktosfria smakar ju inte olika liksom. O middagsrest till lunch istället. Men jag vet, det är minsann inte lätt det här.

  Gäddhänget o kalkonhänget under hakan jag fått i stället för dubbelhakorna jobbar jag hårt på med NuSkins produkter, som du är med o tävlar om med 2 lotter. Inte just dessa produkter, men de har många o väldigt bra produkter o hjälpmedel o jag är kanonnöjd. För det blir tajtare o tajtare igen i takt med att jag kör :).

  Kram o tack för dagens skratt.

  SvaraRadera
 5. Vi kan flyga tillsammans!
  sv: jag är också mörkrädd!
  ;)

  SvaraRadera
 6. Usch och tvi för det där gäddhänget. Det är enkom därför som jag inte bantar, jag fyller ut gäddhänget bättre nu. ;)

  Du får sätta igång med armhävningar och annat trist, så du blir av med överflödigt skinn. Hur kul som helst! :(

  Ha det gott

  SvaraRadera
 7. Hahaha...Sååå jäkla snygg du kommer vara när vi ses i sommar :) å du...lite nyfiken på mig va?? ;) Tusan!! Jag måste verkligen komma igång så jag hinner bli fit. :) Kanske en bh storlek mindre;) ha ha! Kram på dig och hälsa kusin Vitamin.

  SvaraRadera
 8. Vi kanske ska bilda klubb idet oxå "Gäddhängarna"...eller nått. Min dotter fällde nån liknande kommentar för ett tag sen...vi bara garva åt det hela. Men det är lika illa här på den fronten. Och boobsen oxå...jaja, det får man väl korrigera lite senare...eller nått...

  Kramen i

  SvaraRadera
 9. Oh lala, med gäddhäng kan man göra mycket vill jag minnas att jag skrev ett inlägg om en gång. Haka av det och sy lampskärmar t ex, du som är en hejare på att sy.

  Sen har jag en känsla av att din gubbe är förtjust i drakar, n'est pas?

  SvaraRadera
 10. Min flicka såg mitt gäddhäng en gång och sa "mamma, så där får du inte göra tänk om någon ser dig!"...

  SvaraRadera
 11. hhah skön självdistans har du..det underlättar att driva lite med hänget---vi är många som fladdrar som fladdermöss med vingar..ja vad ska man göra, bara gilla läget..min som brukar nypa mig i gäddehänget, och skratta lite muntert..Jag döljer mitt i långärmat, nästan jämt..så slipper jag se eländet..Du är rolig du :-)..Kramis

  SvaraRadera
 12. Han är rolig din man men håll med om att drakvingar låter lite gulligare än gäddhäng ;DD
  Kram till dig.
  PS. Jag tycker du är så bra som du är! DS

  SvaraRadera
 13. Drakedame är mäktigt och powerfullt, en komplimang ju!

  SvaraRadera
 14. ja är lite avis och lite impad:) faen om jag inte skulle skaffa lite drakvingar jag mä:)
  kramen!:)

  SvaraRadera
 15. Min 10-åriga son kommer att bli väldigt imponerad när jag berättar för honom att jag känner en drake. ;)

  SvaraRadera
 16. Ha ha ha ha ha....gud vilket härligt inlägg (säger ja ja;))
  Och ha ha haha ha haha....till kommentaren av Knasterfaster:D
  skratta bör man annars dör man :D:D
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 17. De är väl för gulliga våra makar:) De säger precis det vi inte vill höra:)
  Förresten är jag en drake med, är ju född i draken tecken enl. den kinesiska astrologin.annars är jag ett lejon(både som stjärntecken och till humör ibland:))

  kram

  SvaraRadera
 18. Hej!
  Ja, vi är väl många som fått volanger som jag läste i en annan blogg. Jag brukar säga att det blir bara mer att älska, fast visst skulle jag också vilja bli av med det.
  Önskar dig en fin dag.

  SvaraRadera
 19. Jag tror du är fin som du är nu och att du var fin innan och att du kommer att bli jättefin när det liksom är klart! Du är duktig som kämpar på.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 20. Ulrika Von Drake...
  Svänger lite om det namnet faktiskt :)

  Sv:
  Vi renoverar trapphus med två små hallar.
  Pillejobb när det är ett hus från 1886 :)

  SvaraRadera
 21. *skrattar så jag gråter!!!****

  Hörrdu, jag tror vi ska istället för Spättor, som alla snigga, ynga och fiiina flickor kallas, kalla oss Gäddorna!
  Det borde väl passa på oss!

  SvaraRadera