tisdag 8 februari 2011

Nu suktar ni efter en fin rubrik va?

Nix, ingen rubrik av någon som helst info får ni idag.

Jag fick min fina vinst idag med posten.

Tack Imsavimsa för snabb leverans!

Känns hur lyxigt som helst. Kan knappt vänta på att få gå in i duschen, men jag ska vänta ändå trots att det nästan är gratis att duscha.

Idag har jag mest glott trött och håglöst rakt fram. Det är inte klokt så segt det känns, både i skallen och i kroppen, allt går så trögt. Jag brukar säga att det känns som att gå i meterdjup snö (eller vatten för dom som föredrar det), och det känns så hela tiden.
Att sätta igång en tvättmaskin kan helt enkelt kännas som ett oöverstigligt hinder och det känns som en bedrift att man till stut gör det.

Det är väl en kombi av fibro, vanlig trötthet, sjuklig trötthet och kanske näringsbrist, vad vet jag. Det jag vet är att dagarna är så jäkla långa att jag helst inte vill stiga upp på morgonen. Nu ska jag snart gå och vila, det är dagens höjdpunkt och det är ju tragiskt bara det.

Jag läser ju Millenium-triologin och den är så himla bra. Jag såg filmerna innan jag läste böckerna och det är jag glad för. Filmerna var ju jättebra och sen när man läste böckerna så var dom tre gånger så bra som filmerna. Full pott liksom. 
Win-win kan man också kalla det.
Det är ju skönt när resten känns som lose-lose mest hela tiden.

Tackocklov att solen har koxat fram en stund idag, och att dagarna blir längre och längre, annars hade man väl inte klarat denna jäkla vinter.

Nya fina datorn har också haft tuppjuck igår och idag. Tacksåjävlamycketnyadator!
Helt plötsligt startar den i felsäkert läge (eller nåt liknande, jag är inte så insatt) , ikonerna blir förvrängda och helt plötsligt blir skärmen svart.
Nu har vi bytt skärm till en gammal och mindre och nu funkar det hyfsat.
Vi får sen när jag startar om den efter vilet.En klassiker från 1979.
Fantastiskt är ordet!

P.S hade ju tänkt ranta runt hos er andra nu efter inlägget men fastnade med bildredigering (Maken lärde mig att spara för Webben, vilket jag gjort i flera år, men jag har minskat bilderna på tok för lite, ber om ursäkt för ev. modemanslutna) så jag får ranta till er ikväll efter min middagslur.


10 kommentarer:

 1. Tradigt med sådana dagar, kramen på sig!

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten :-) Låter jobbigt, kanske sätta ut näsan i solen en stund och tanka lite D-vitamin? Om ni har sol alltså.... KRAM!

  SvaraRadera
 3. Ja, det kan ju inte vara kul jämt...
  Varför kan det inte det förresten? Vem har bestämt att en massa vedermödor ska blandas upp med de roliga stunderna? Vilka roliga stunder, kan man undra ibland. Nu undrar jag det.

  SvaraRadera
 4. Jadu, det är jobbigt när allt känns som att bestiga Mount Everest x 2. Förhoppningsvis blir det bättre snart :).
  Skönt att posten skötte sig så bra den här gången :).
  Kram

  SvaraRadera
 5. Kul att du vann så fina artiklar..Grattis...Ja huvva vissa dagar är hemska, stackars dig..Inte kul att ha värk..det tar verkligen på krafterna..hoppas du kommer att må bättre snart.."Du får göra det du klarar av" sa en dum läkare till mig en gång, då jag hade svår värk..det var ju också ett råd... Liksom en enda ros på ett evigt klänge, så är livet, trist varar länge, men underbart är kort, alldeles för kort. ...Underbart är kort alldeles för kort..Kram

  SvaraRadera
 6. åhå, grattis till vinsten! :D

  SvaraRadera
 7. Grattis till vinsten alltid något att glädja sig åt när annat går på tok / datan menar jag

  SvaraRadera
 8. grattis till vinsten :)) hoppas det känns bättre i morgon...kram

  SvaraRadera
 9. Jaa Tage Danielsson - vilket geni!! Han kunde verkligen trixa med ord på ett sätt så man förstod det han sa men efteråt ändå inte fattat vad han sagt......

  KRamen i

  SvaraRadera
 10. Millenium-trilogin är verkligen kanon. Jag gjorde tyvärr tvärtom och läste böckerna först. Böckerna är grymt bra. Detsamma gjorde jag med Twilight-böckerna. Läste dem först och kikade på filmerna se. Gör inte det! Man blir sååå besviken.
  Hasse & Tage var verkligen mästarna över orden.
  Svar på din fråga: Jag jobbade som mat-tant innan, men touchade väggen och blev sjuk. Så efter min utbildning nu, så slutar jag mitt gamla jobb och har fått en fast tjänst inom hemtjänsten istället. :) Jag är överlycklig. Sen får vi väl se hurpass hemtjänsten passar mig. Men det ska nog gå bra.
  Må så gott
  Kram

  SvaraRadera