söndag 27 februari 2011

När en man älskar en kvinna. Typ. Och Cat´s Meow. Mycket Cat´s Meow, eller lite beroende på hur man tänker..Här kommer en trevlig kille också. Han vann 2010 i America´s Got Talent.

Och talang har han ju, killen. Söt är han också. Han friade till sin flickvän i Ellens Show som jag råkade se.
Nu tror ni jag följer Ellens Show slaviskt men det gör jag faktiskt inte. Jag råkade se denna kille samt de två söta killarna i ett tidigare inlägg när jag zappade mig igenom kanalerna en dag då jag var trött, lat och lite surmulen.

Håll till godo!

Själv ska jag gå och vila middag. Har haft ont åt gallan hela dagen och efter 6 tabletter är det något lite bättre, det  gör märkligt nog mest ont då jag är uppe. Därför går jag och lägger mig och hälsar på er senare.

Sen vill jag bara säga att jag tycker att alla som håller på och handlar upp Cat´s Meow Mini floral brown, dvs Cheryl Haynes of Prairie Grove Peddler är dumma. Så jäkla dumma är ni.
Jag får inte tag i tyghelsiket, och jag vill ha mer så jag skäms.
Nu är jag ute på engelska landsbygden och rotar, där finns den men inte till det pris jag såg på en annan jäkla sajt där den kostade nästan gratis. Men dom som ägde tygstycket med det facila priset vägrar skicka till något annat land än Kanada och USA, där duger inte Sverige och våra pengar, jäkla typer.

Nu brinner ni av nyfikenhet va, vad är det hon pratar om? Som svar på det lägger jag in en bild här nedan med bevis på att ett favorittyg kan nästan göra en galen.
Kanske gallsmärtorna kommer av denna tygjakt?
Nå, det gröna av samma tyg har jag fått tag i, i USA där dom är billiga.
Men det bruna....
Sucka.
Här ser ni överst det Bruna.
Sen har vi det blå.
Sist har vi det gröna som jag fått tag i och som jag är jättemassor mycket glad för.

Här ser ni en bild på vad man kan göra med tyget. 
Detta har jag mailat till svenska handlare för att höra om dom har det, men bara fått nobben.
Så därför går jag utrikes.
Det understa har nu blivit ett fodral för mitt kollegieblock. Jag har flera kollegieblock och inte bara ett ifall ni undrar, men det jag använder mest och som oftast ligger framme har fått ett snyggt fodral. Innehåller brunt Cat´s Meow
Det som ligger ovanpå är ett pocketfodral med lite sneda remsor och lite bus på. Där är det grönt Cat´s Meow, det använde jag för att fodralet går i grönt, mer än så ligger inte bakom valet av det gröna Cat´s Meow.

6 kommentarer:

 1. Dom där två killarna som sjöng "The girl is mine", jag är helt jävla beroende av dom och deras röster nu! Tjejerna här hemma tycker det är något pinsamt... ;-)) Hoppas gallbekymren går om att du hittar tyget. Mailar dig två ställen i England där det kan finnas och de skickar hit. KRAM

  SvaraRadera
 2. Underbar musik! Drömmer mig tillbaka...ljuvliga solvarma drömmar är det ;-)
  Måtte dina gallbesvär snabbt gå över.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men du, kolla med http://hoffmansdesign.blogspot.com/

  hon håller på o syr massor hela tidne. Hon kanske vet var du hittar tyget, kan köpa det eller så. Du kan ju alltid testa o fråga är ju gratis :)

  Kramen i

  SvaraRadera
 4. Oh jag kan inte sy, men bara VILL ha det tyget med!! Åh då kunde jag beställa en axelväska av dej!;) ... Svindyrt tyg va? Men så fiint! Kram!!

  SvaraRadera
 5. åh...vilka snygga tyger....helt underbara...och killarna med och musiken...snyggblogg..snygg

  blogg idag med ....Hoppas du mår någo'lunda bra i allafall.. ...kram

  SvaraRadera
 6. Tygdilla är nåt jag har stor sympati för. Det finns inget som lugnar själen som tyg. Utom möjligen knappar då. Men det hamnar ju i samma kategori på nån vänster.
  Så. Nu har jag tyckt färdigt om tyg. Och knappar.

  SvaraRadera