lördag 11 december 2010

Jag är rörd!

Ja, jag är rörd över alla mail från er därute som lovordar min energi och för den som ni säger fantastiska förmågan att med hjälp av kreativitet skapa sådana överlägsna alster, och för att jag har en gnutta övermänsklig kraft i mig som får mig att hinna så mycket om dagarna.

Eller jag skulle ha varit rörd om en enda människa skrivit till mig om denna förmåga som jag antar lurar bakom hörnet. Ett otroligt avlägset hörn.
Men jag antar att ni har så mycket att göra nu inför julen att ni inte haft tid att skriva till mig och lovorda mig eller åtminstone sagt att jag måste ta mig i kragen och rycka upp mig.

Men eftersom jag ingen peppning får så återgår jag till att odla latmasken och till min förhoppning att snart, snart flöda av energi som får mig att leverera åtminstone någonting.
I två dagar har jag funderat över tygval till några projekt jag har i huvudet. Två dar. Ok, jag har endel tyger men två dar.
Orka.

10 kommentarer:

  1. Jag skulle SÅÅ önska vi bodde närmare varandra! Tygkram!

    SvaraRadera
  2. Men, men ... då säger jag: sätt igång och skapa det du är bra på. Självklart. Lite då och då så är man igång.
    Varm kram.

    SvaraRadera
  3. Men skapa! Du har ju talang!

    SvaraRadera
  4. Om jag inte odlat min egen latmask så bra så hade jag säkert som amen i kyrkan skrivit ett sådant där mejl till dig. Jag följer din syblogg och väntar på alster. KRAM

    SvaraRadera
  5. Hoppas du har en fin långklänning, du kan behöva den senare ikväll ;-) Kram duktiga favorit Ulrika!

    SvaraRadera
  6. Tack vare Fru Venus har jag nu hittat hit. Jag har nu hunnit läsa en del och du har en rikigt, härlig blogg. Du skriver så fantastiskt roligt och målande,så man riktigt ser det framför sig, dessutom är du duktig på att sy. Säljer du dina alster...jag gillar necessärerna bl a.
    Hoppas du får trevligt på Nobelfesten :-)
    Jag kommer tillbaka hit.
    /Anna

    SvaraRadera
  7. Det är väl bara att köra, du kan, och du orkar!

    SvaraRadera
  8. Men du vännen! De största projekten man gör tar tid. Man måste fundera noga över tygval, stygnval och trådval...typ. Eller så gör man bara nått. Brukar också funka rätt bra. Vad du än väljer så är jag säker på att det blir ett bra val!!

    Kramen i

    SvaraRadera
  9. Här ska inte ryckas i några kragar! Gör bara precis vad du känner för precis när du känner för det.

    (Fan, vilket bra råd, jag tror jag tar och följer det jag också. =D)

    SvaraRadera
  10. Kan väl bara säga att jag håller med föregående. Att tänka att jag måste brukar för min egen del ha precis motsatt verkan. Konstigt.

    SvaraRadera