söndag 24 oktober 2010

Gud så mätt jag är..

Otroligt att 1,5 dl mannagrynsvälling gör mig så mätt att jag nästan mår illa.
Förresten så hade jag gått ner ett kg till sen igår.
Låter för bra för att vara sant så det är det förmodligen också.
Men jag tar tacksamt emot allt som erbjuds.

Men jag ska inte klaga över att jag får ont av vällingen/maten, säkert äter jag lite för fort också. Det är bara att kämpa vidare som det heter.
Maken åker ikväll eller imorgon bitti för att tillsammans med svågern köra ner båten till Sundsvall.
Då blir jag solokvist.
Då har jag ingen att visa magen för, oja mig över blåmärkena som breder ut sig över buken och på så sätt väcka lite uppmärksamhet. Hej då sekundära sjukdomsvinsten. Stackars mig.
Då får jag oja mig i ensamhet istället.

Hoppas jag kan sy lite, skulle behöva sy några snögubbar tills jag ska ha utställning i sjukhusmontern igen, snart dags och inget har jag sytt. Får leta fram gammal skåpvärmare till grejer samt färdigställa några snögubbar. Det får duga, sen får jag fylla i under tiden.

Februari 2010


Just nu är Maken nere i båthamnen för att se om vi får upp lilla Uttern. Det skulle vara skönt att bara ha en båt kvar i vattnet här hemma, HR´en har vi kvar i andra båthamnen, det verkar ska bli hyfsat varmt (iaf inte alltför många minusgrader) här framöver och då tänkte vi ut i stugan en sväng. Bara slappa, elda och titta tv. Kanske planera vår kommande elinstallation, var jag vill ha lampor etc. I juni ska det bli av. Härligt, jag längtar.

6 kommentarer:

  1. men du kan oja dig här - åt oss :)

    SvaraRadera
  2. Precis, oja dig för oss! Det är därför vi finns!

    SvaraRadera
  3. Oja på du bara! Syrran hälsar att det är viktigt att du äter riktigt låååångsamt! :-) Kram

    SvaraRadera
  4. Du är verkligen flitig, måste jag säga. Synd det är så långt till dig så man inte kan se vad du gör i verkligheten. O du, du måste äta/dricka långsamt! Annars blir det ont i lilla magen. Inte kul. Men jag har lite problem med det också nu. Var väldigt försiktig under sopperioden men nu har jag tyvärr ökat tempot. Får tänka mig för hela tiden.

    SvaraRadera
  5. Håller helt och hållet med malla och Stort & Smått, Oja dig här du, vi ska gulla med dig :O)

    SvaraRadera
  6. Du säger väl till när du har något att sälja? Oja på du bara och visa bilder på blåmärken så ska jag tycka riktigt mycket synd om dig din stackare! Ett kilo om dagen är ju en bra början!

    SvaraRadera