söndag 31 oktober 2010

Blekta anus

Jag har en stilla undran, bleker ni era anus?
Googlar man på bleka anus får man 250.000 träffar.
Vem gör det? och varför?

Jag trodde själv inte att man kunde göra det ens, men tydligen är det massor som gör det. Undrar om det är porrbranchens fel?

Jag har ingen vånda över att mitt anus inte är blekt och vackert, mina våndor rör sig mest kring mat och vad jag ska äta nuförtiden. Visste inte ens att anuset kunde bli vackrare, men där ser man.

Jag som är i snögubbsbranchen bryr mig inte om anus. Jag bryr mig mer om att jag ska    ta och modellera ihop några morotsnäsor med fimolera, och när jag ska hinna det för imorgon ska dom ju helst vara klara, och det lär dom inte bli. Inte alla iaf.

Det känns iaf kul att ha kommit igång med lite julsömnad, sen har jag ju hela månaden på mig.
Idag har vi soligt och vackert, plusgrader och eventuellt en stugtripp. Det blåser lite så det är nog skoterkläder som gäller. Vi har sett fram emot en stugsväng innan det fryser på allvar här.
En natt i stugan är ju aldrig fel, men vi har ju flera dagar framför oss med plusgrader så det kan hända det blir imorgon istället. Efter monteruppställningen.

Jag har ätit kokt abborre med potatismos, jättegott. Jag åt igår en purjoomelett med köttbulle, jättegott. Idag ska jag steka köttfärs till div. rätter bl.a en köttfärspaj, ska också bli jättegott.
Det är gott att leva. Att må bra och att kunna börja äta så smått igen. Mums.

11 kommentarer:

  1. Jag har aldrig hört talas om att man ska bleka sig där. Vet inte hur jag ser ut där nere för jag kommer inte åt att titta. Vi brukar ha lyset släck iaf så det spelar ingen roll om det är mörkt också.
    Nä du det där du skriver om snögubbar låter mycket trevligare. Gör du inga väskor nu för tiden?
    Ta det försiktigt med maten. Kokt abborre lät faktiskt inte så gott men vissa saker är ju godare än de låter. KRAM

    SvaraRadera
  2. men hur får man för seg att googla på anusar? och just den blekta varianten? :pp hade faktiskt hört om det tidigare (tonårstjejer hemma) och jag skrattade nej garvade lika gott då som nu :))
    njut av den maten du kan äta..kram på du

    SvaraRadera
  3. Va!? Har aldrig hört talas om nåt sånt! Och varför skulle man göra det, det blir ju brunt där lite nu och då i alla fall!? Herregud vilka konstigheter man kan lägga tid och pengar på nuförtiden. Nä, då lägger jag hellre det på en och annan snögubbe! Stugvisit låter bra, men vi har grå-grå-grå här idag. Kokt abborre är bra för lilla magen din! Ha en fin dag, kram!

    SvaraRadera
  4. Hm, säger som föregående talare, hur kommer man på att man skall göra nåt sånt? O att man skall googla på det ;)?
    Låter mysigt med stugan. Men solen lyser med sin frånvaro här, det är bara grått o dimmigt. Typiskt västkustskt höstväder :(. Abborre var säkert bra för magen, äter dock inte det, för mycket ben för mig. Men du skriver att du skall göra köttfärspaj. Många har problem med pajdeg i början så var lite försiktig med den. Kan bli dumping a la big av den.
    Imsavimsa

    SvaraRadera
  5. Nej själv är jag glad om kroppen vill ta och bli sig själv igen. De där delarna, precis som att plocka ögonbrynen, raka ben m.m gör mig inte friskare och frisk, det vill jag bli snarast.

    SvaraRadera
  6. Undrar så varför man vill göra sådant!?!

    SvaraRadera
  7. Hahaha, nädu - här bleks inget anus!

    SvaraRadera
  8. Har aldrig tänkt tanken ens!!! varför ska man göra detta??? Låter ju för det första ganska jobbigt, sen Vem sjutton ska se där då????


    Hur kom du på tanken att googla detta???


    Kram

    Lena

    SvaraRadera
  9. Jag kom på en sak. Du kommer få väldigt många besökare som har googlat på det där du skrev om. De kommer allt bli förvånade när de hamnar hos dig!

    SvaraRadera
  10. Nope här bleks inget anus!
    It's all natural!
    Jag hoppas att någon som gör det kommenterar och berättar varför...

    Kul att du kan äta lite igen!:D
    Kram

    SvaraRadera
  11. Världen blir verkligen knepigare
    och knepigare.
    Blekt anus? Amen kära nån. Vem har
    ens kommit på idén? Absolut
    måste det vara porrbranschens
    Uppfinnar-Jocke som varit framme.
    Tänk om dom kunde lägga lite mer
    pengar och tid på nåt vettigare
    istället!

    SvaraRadera