onsdag 9 juni 2010

Äntligen utflyttad!

Nu har vi tagit vårt pick och pack och flyttat ut. Igår eftermiddag drog vi iväg, det gick ganska bra faktiskt. Katterna skötte sig hyfsat, Homer kackade i buren men inte Hjördis och det var ju över förväntan.
Homer blev överlycklig över att få komma ut i det fria, han sprang omkring och skrattade med vinden som lekte med pälsen.
Hjördis var lite mer försiktig, nyfiken men lite skeptisk. Hon vill inte gå långt från stugan och med långt så räknar vi fem meter, det önskar jag hon fortsätter med och inte drar iväg som Homer runt halva ön.

Jag har idag målat lister så nu ska allt vara färdigmålat, även inne så är det färdigmålat förutom lite "lagningar" som spikningsmärken. Skönt. Imorgon ska jag iland för att handla lite, bl.a hämta tapeterna och tapetrelaterade grejer.
Jag var till doktorn i måndags och det gick riktigt bra. Han ska skriva till operationsläkaren (gastric bypass) och trycka på för att kanske få operationstid snabbare än nästa höst. Det var ju bra. Fick lite nya recept och ska öka Levaxindosen så att jag kanske kommer upp i den nivån jag ska ligga på, jag ligger precis på lägsta acceptabla.

Det är mycket att göra härute, inne ser det kaotiskt ut pga att möblerna saknas men det löser sig ju när skåpen kommer. Lite gardiner måste jag fixa så att jag kan sätta upp dom när det är tapetserat.
Mycket att göra men orken är slut, så det blir när det blir.

Jag har ju dator härute men jäklar så sakta det går, det blir nog lite si och så med bloggandet och bloggläsandet framöver om inte tålamodet stiger till oanade nivåer ;)

Ha det så gott alla.
Fridens!

8 kommentarer:

  1. Ha det nu så skönt, och ta hand om dig och söta katterna!

    SvaraRadera
  2. Haha, Kacka kan ändå vara det fulaste men roligaste ord som existerar!
    Skönt att ni kommit er ut och bra att det gick fint hos doktorn :)
    Ta hand om er!

    SvaraRadera
  3. Lärde min Minsta ordet "kacka" igår! När jag var barn så sa en del äldre människor att de skulle kacka eller gå på kackhuset! Kul ord tycker jag. Skönt att ni är på plats!

    SvaraRadera
  4. Ha det så skönt där ute på sommarstället ;)

    Vi hörs när vi hörs...
    Kram

    SvaraRadera
  5. Så skönt det låter :)
    Ska ni vara där hela sommaren nu?

    Ha det så gott!

    Kramar

    Lena

    SvaraRadera
  6. Stugmys till två- och fyrbenta!

    SvaraRadera
  7. Önskar dig energi av alla slag så det blir gjort det som ska med huset och att datorn fungerar ordentligt!
    :)

    SvaraRadera
  8. Jag har varit lite orolig för Hjördis, men skönt att höra att det går försiktigt bra ;-) Kram

    SvaraRadera