tisdag 28 februari 2012

Min man gillar mina bröst. Han tycker dom är gosiga fast dom har lång räckvidd!

Han är rar, Maken.
Ni vet han som tycker att mina bröst är toppiga och att jag är snyggast på håll.
Han tycker mina bröst är fina dom, och så har dom bra räckvidd.
Det är en vacker komplimang.

Om jag någonsin går ner till normalvikt (vilket jag betvivlar starkt) och opererar brösten så ska jag helt enkelt be dom fixa till dom så dom blir lite fastare med mindre räckvidd.

Idag har vi snöstorm. Det betyder att det inte blir någon promenad idag så det var ju tur att jag gick igår. Jag har dessutom jäkligt ont i höger höft så det känns bra att stanna inne och baka biscottisar.


Jag stickade klart sockpar nr 2 igår, Maken ska ta någon snygg bild när han kommer hem, alltså en snygg bild på sockorna och inte på mina toppiga bröst med lång räckvidd.

Det märkliga med sockpar nr 2 var att garnnystan nr.2 var olik nystan nr 1. Ni som stickar, är det vanligt? Jäkla elände om ni frågar mig. Där var jag så noga så noga och började om flera gånger för att få sockorna likadana och sen på slutet (på foten, där det syns förstås) var det inte ens samma färger. Och det gick ett nystan minus 1,5 m så det syns tydligt att det inte går att göra annorlunda, färgerna är helt enkelt olika.
Tror jag ska stämma Järbo Raggi.

Nå, nu har jag börjat med sockpar nr 3. Gud så kul det är att sticka sockar! Yes säger jag bara, härligt att ha något att pyssla med framför tv´n.
Har beställt lite japanska tyger också, för att sy min löpare som varit på gång i evigheter. Det ska bli kul, om jag kan hålla mig från sockstickandet alltså.
Håller också på att stryka lite tyger som jag ska lägga ut på Tradera. Hoppas jag får in någon krona, men jag har sett priserna på liknande tyger, och ser att många är orimliga i sin prissättning på Tradera. 59 kr för en FQ, det är ju horribelt.
Så mycket ska inte jag ta. Jag har heller inte FQ för jag gillar inte sådana bitar själv. Nej, hel bredd ska det vara.
Det var väl intressant info för er som inte håller på med att kvilta? Jo, jag förstod det.

Over and out!


6 kommentarer:

 1. Sticka och virka är kul! Någon gång, när jag får ännu mer tid ... ska jag lära mig att sticka sockar. Mina barn älskar raggsockar!

  SvaraRadera
 2. Far är rar, mor gnor? ;)

  SvaraRadera
 3. Väldigt intressant men fullständigt obegripligt om pris och mått.
  Mina bröst har också lång räckvidd.

  SvaraRadera
 4. Det enda jag begrep här var biscottisar, men det i sin tur begrep jag väldigt bra ;-)

  SvaraRadera
 5. GILLAR dina strumpor..och det du skriver..kram

  SvaraRadera