torsdag 24 mars 2011

Nostalgisk eller nåt.



Partymusik från förr. Ja, det skulle jag nog kunna höra på idag också om jag skulle ha fest. Det ska jag inte.

Igår fick vi kakor av grannen, grannens dotter knackade på när jag var nästan naken. Då slängde jag på mig kläder fast jag var nyduschad och nästan otorkad.
Här, sa hon, mamma bakade i morse.

Sådana grannar är guld värda. Sådana önskar jag att jag hade fler av. Sen har vi mest märkligt folk och fä omkring oss. Pack finns det också flera av. Sen surstötar som aldrig har hälsat och vi har bott här i snart åtta år. Jäklasurstötarhoppasnikvävsavsurhet!

Så jag önskar alltså fler goda grannar. Gärna sådana som har nybakade semlor till övers. Eller vanliga bullar. Sådana grannar. Kom.

Avslutar med en tidigare favorit. Jo, jag var Gyllene Tider fan. Jag var det. Var så himla kär i Per och hoppades att han skulle bli kär i mig.
Det blev han inte.
Han blev kär i en annan den dumstruten. Sen blev jag tonåring och kär i andra mer tillgängliga pojkar. Och på den vägen är det..

9 kommentarer:

  1. Ja, tänk när man var liten och kär i gamla farbröder, egentligen! Ha,ha.

    SvaraRadera
  2. Ja,du skulle bo granne med mig då..:)) För jag brukar gå över till mina gulliga grannar med nybakat ibland...Så roligt och uppskattat..Å vilken nostalgitripp du bjuder på då...Kraaaam vännen!!

    SvaraRadera
  3. Go granntjej det där...att det finns såna kvar förvånar mig..i det kyliga (numera)grannlivet..men tur det finns undantag..förstår att du blev glaaaaaaaaaad!! Fina nostalgilåtar..jag var kär i Lasse Berghagen ja..hahah och Svenne Hedlund..OM du vet vem det är!! Kram

    SvaraRadera
  4. Sicken idiot, han Per. Jag hade blivit i kär i dig på studs!

    SvaraRadera
  5. Björn Skifs och Donny Osmonds här. Donny var sötare men jag insåg att han bodde för långt bort så jag tog Björn Skifs. Han var jätteglad för det vill jag minnas, där han hängde på en poster över sängen.

    SvaraRadera
  6. Jag skulle kunna bli din granne då. Jag skulle behöva bli av med lite bröd så jag får plats med nytt. Fast inga semlor. Det är inte kul.
    Fast jag vet inte föresten. Ser på väderprognosen här bredvid att det blir snö hos dig på söndag. Har precis börjat tycka att det här med vår känns lockande. Men kanske efter sommaren. Jag brukar börja längta efter snö i augusti ungefär.

    SvaraRadera
  7. Jag ville nog med både Nillas favoriter och Per, men ingen ville med mig. Jag kan baka bullar åt oss alla dagar bara du flyttar närmare. Nattikram

    SvaraRadera
  8. Finns det nåt billigt, trevligt och bra hus med jättestort syrum i närheten som är till salu? I så fall skulle jag nästan kunna överväga att flytta norrut. Oj vad bullar du skulle få, älskar nämligen att baka bullar (goda såna dessutom) men här är det dålig åtgång på dom numera, skillnad var det förr när ungarna bodde hemma och hade bullälskande kompisar på besök dagligen.

    KramA

    SvaraRadera
  9. hahaha, lika bra det. Per Gessle har så ful frisyr ju!!...hehe..

    Kramen i

    SvaraRadera