lördag 13 november 2010

Så gör man Sundsvall

Det blev inte mycket surfande i torsdags, trots den nya datorn och det trådlösa bredbandet. Blev varken hackat eller malet om man säger så. Vi fick traktorn såld i torsdags så det tog ju en del tid. Maken drack kaffe med köparna på kvällen och det gjorde att han inte sov en blund på natten. Kl. 03 steg  vi upp, kokade kaffe och drog iväg, vi for kring 03.45, starkt jobbat.
Jag hade bara slumrat under natten jag med, jag märkte ju att Maken låg vaken och så var jag rädd att vi skulle försova oss, därför sov jag dåligt fram tills vi steg upp.

Denna långa harang var som ett förspel till vad som hände fredag kväll. Då hände... ingenting ;)

Vi kom till fram kl.11, körde direkt ut på Spikarna för att varmköra båten, det hade varit jättekallt dagarna före. Det gick dock bra, vi for sen och levererade lite rom till höger och vänster innan vi kunde checka in. Vi gick ner till matsalen där det serveras en gratis buffé varje kväll och där åt vi kyckling med pasta. Ja, Maken åt pasta med kyckling, jag åt tre kycklingbitar med lite sås, en pasta (1 st alltså) och lite sallad.
Vi gick upp till hotellrummet. La oss på sängarna, helt utmattade.
Jag låg och väntade på reaktionen från maten, orkade dock inte vänta länge så kl. 19 la vi oss för kvällen. Och sov i dryga 11 timmar.
Vi blir alldeles vilda när vi kommer oss ut i världen.
Vi är helcoola helt enkelt.



Idag åt jag frukost, en hårdbrödmacka med leverpastej och en saltgurka. Tre klunkar juice samt två skedar yoghurt.
Mådde som vanligt lite halvilla efteråt, undrar om jag sväljer luft i stora lass när jag äter. Nå, dom ringer från Sunderbyn nästa vecka så då får jag fråga lite mer om mina problem.

Har varit och gjort stan idag. Jag är så jäkla dålig på att shoppa. Det tog en timme och då hade jag sett allt.
Då gick jag hem till hotellet.
Det gjorde jag rätt i.
La mig och såg lite på Free Willy 4, såg slutet och ville nästan gråta av lycka när det löste sig.
Sen bläddrade jag i en nyinköpt tidning och väntade på Makens samtal.
Ännu osäkert om båten kommer upp idag trots att dom lovade. Lite svordomar sa Maken hördes från båtklubben då dom ringde den part som är försenad, en båtägare som alltid slirar.
Senaste infon är att denna slirande båtägare nu kommit med ett båtvagn så vi får se vad som händer.
Jag slappar vidare.

Tänkte ut förbi Birsta City när jag hämtar Maken. Det är lagom för mig. Och sen får det räcka med shopping för mig på ett bra tag.Vare sig om jag hittar nåt eller inte.
Tänkte hitta mig ett par skor men det hittar man liksom inte, man måste söka. Jag hatar att söka.
Samma gällandes en vinterjacka, den jag har är trasig och på tok för stor. Tänkte hitta mig en billig vinterjacka men även det är svårt att hitta. Måste letas fram och det gör det hela betydligt jobbigare.
Blir nog varken skor eller jacka för mig verkar det som.

Ikväll ska vi gå ut och äta med en kompis från Sundsvall, det blir nog mumsigt för jag har beställt lite fisk och potatis vilket lär bli en mumsig historia. Imorgon lär vi åka hem igen, ifall båten blivit upptagen vill säga, annars blir vi kvar till måndag.

Undrar hur Hjördis har det på hemmaplan, hur hon har det med hormonerna och sin överaktiva kattkropp. Vi får väl se när vi kommer hem och kanske höra när kattvakten varit dit och fyllt på mat och dryck.

Nu ska jag ta en snabb bloggrunda innan jag ger mig av för en liten shoppingrunda innan upphämtningen av Maken.
Ha det!


Förresten vill jag härmed klaga på Sundsvalls skottningsförmåga. Det är så jävla spårigt överallt att det knappt går att ta sig fram. Det är kaos på hög nivå. Märkligt, det är inte skottat i centrala stan alls sen dom fick snön för flera dar sen.
Dåligt Sundsvallsstyrningen.
Dåligt!
Tänk på när ni får celebert besök från en by utanför Kalix och ni har det så dåligt ställt inne i centrala stan så att dom knappt tar sig fram. Tänk också på era jäkligt dåligt tilltagna parkeringsplatser, vi celebriteter från en by utanför Kalix har inte nerver för att cirkulera en halvtimme varje gång vi ska parkera bilen.
Skärpning!

10 kommentarer:

  1. Så jag känner igen mig i din berättelse om att handla. Mina nära undrar varför jag handlar via nätet när jag måste returnera det mesta. När jag handlar ngt i en affär så går jag på storleken och provar hemma. Ja, varför? Du förstår nog. Så sällan blir det handlat. Hoppas det går bra med maten du beställt. Lycka till.

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj. Jag blir illamående om jag går upp 03.45 och du är illamående från och till redan innan. Hur bär du dig åt för att hantera alla svårigheter? Du är stencool tycker jag. Hoppas att middagen går bra att få ned och att du inte mår illa efteråt.

    SvaraRadera
  3. Synd att du inte kan vänta med shoppandet då du kommer att behöva ännu mindre kläder om ett tag :-) Var också försiktigt med ätandet, synd att du mår så illa :-( Kvällskramar i massor!

    SvaraRadera
  4. Men är ni inte trötta efter att haft ett sånt hålligång i storstan:)
    Äh , skämt åtsido, vi blir precis likadana när vi kommer till ett hotell, går ofta och lägger oss tidigt:)

    Åldern kanske:)

    Ha en skön Söndag!


    Kram

    Lena

    SvaraRadera
  5. Usch, det är inte kul att må illa, man tror att det inte är så fasligt farligt men det förstör mycket av ens tid.....hoppas det blir bättre och bättre, det tar kanske lite tid.
    Shoppa är verkligen inte kul, speciellt inte om man letar något bestämt. Det är mycket bättre att bara snubbla på det! Usch ja. Jag behöver precis som du en ny jacka och nu vinterstövlar, mina gamla läcker in vatten.....håhåjaja!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Nå, hur gick det? är båten i land? har du shoppat?

    SvaraRadera
  7. Låter som ni haft trevligt.

    Och det där med dina matvanor - ska bli intressant att höra vad de säger om det. Mår ju själv lite illa varje gång efter att jag ätit så ja...

    Kramen i

    SvaraRadera
  8. Hur har det gått nu då med alltsammans?

    SvaraRadera
  9. ...tuff natt! o det där lät som när vi gör storstan...dvs tar in på kärlekshotell= slockna i varsin hörna av dubbelsängen o sova oss lite istället för nåt annat..mys:)

    hoppas matvanorna ger med sig.
    o båten kommer upp.
    kramen!!

    SvaraRadera
  10. Ett sånt där hotell vill jag också bo på. Och ligga och titta på film istället för att shoppa.
    Illamåendet kan jag dock hoppa över. Hoppas det är bättre med det nu!

    SvaraRadera