lördag 20 november 2010

Jag är världens sämsta bloggare!

Jag har världens bloggtorka. Inget jag är med om eller upplever hamnar på bloggen, jag orkar inte heller.
Nu är vi iaf mer i fas med vad som ska göras. Båten är uppe och vintrad, även om jag fick sitta och vänta i bilen i 3 timmar fast Maken sa en halv *morr*
Fast jag är en snäll fruga.
Eller inte.
Jag fräser och är irriterad mest hela tiden. Hemma är kaos och jag blir irriterad om Maken säger ett ord om det, jag är kanske i klimakteriet?
Maken får inte yttra ett ord om hemmets kaos utan att jag blir jäkligt irriterad, där kommer han och säger att VI måste få lite ordning och då är det HAN som bara går förbi kaoset som om han inte ser.

Manligt och kvinnligt kanske?
Tänk om jag också fick vara man, och gå omkring som i en bubbla och inget märka.
Hm.
Det är ju det där med sexet förstås, annars hade nog en kvinnlig livskamrat kanske varit lättare.
Om det inte var det där med sexet alltså.

Idag är jag solokvist. Maken är med en kompis och hämtar lite fiskegrejer, blir en sisådär 70 mils körning innan dom är hemma.
Jag har lagat en paj åt mig själv. God blev den.
Jag har bakat en omgång biscotti, tyvärr utan vissa ingredienser så resultatet är ännu inte kontrollerat.
Jag har gått igenom och torkat ur lådraden i köket. Kastat vissa köksredskap som aldrig används, eller som är fula och finns i gross och parti.

Nu ser jag på en film. Det gäller att inte ta ut sig ifall man är i klimakteriet.

Jag mådde ju illa som tusan när vi var i Sundsvall, nu känns det bättre faktiskt. En sköterska ringde från Sunderbyns Sjukhus i torsdags och mina värden låg bra, jag mådde bra och allt var bra.
Illamåendet tror vi beror på att jag sväljer luft när jag äter, har säkert alltid gjort det men nu ryms inte både luft och mat, hon trodde dock att det skulle gå till sig med tiden.

Sen syr jag lite. Jo, det är sant. Lite snögubbar som ska till montern och lite fler snögubbar som inte ska till montern. Sen en liten julbonad som ska till montern och lite andra mindre projekt är på gång. Det känns skönt och kreativt.
Nu är det hemmet som ska få sig en omgång. Lite röjning i skåp och lådor behövs och en rejäl städning innan advent är det tänkt. Städningen ska vi hjälpas åt med, röjningen får nog jag stå för.

Nu ska jag gå och ryta åt Hjördis, det låter som om hon river halva övervåningen. Fast Homer ligger inte långt efter, han har livats upp enormt efter hemflytten från stugan. Han drar igång race han med.
Nu kommer dom krafsande på parketten.
Lurviga tassar får inget fäste och därför ligger mattorna längs väggarna mest hela tiden.
Det gör inget.
Oftast.

Men ibland gör det något. När man har städat och gjort fint, då kommer två katter kutandes i många knyck,  hoppar upp på soffan, drar en repa längs skänken och landar i fönstret.
Det är mindre fint.



Snart är det jul.
Jag gillar julen.
Helskarpt.
Köpte två tomtar häromdagen. Hittade ingen vinterjacka så jag köpte två tomtar istället.
Känns bra.
Snart ska dom fram.
Till helgen.
Mmmm...

7 kommentarer:

  1. Men när du väl bloggar du gör du det bra! En av de bästa faktiskt!
    Själv är jag bara tråkig. Trist och uttråkad.

    SvaraRadera
  2. Världens sämsta är väl att ta i, världens bästa men inte så ofta tycker jag låter bättre! ;-) Jag ser också fram emot julen och pyntet kring det, dock inte städningen. Har inget att skylla på heller då jag är ledig... Måste kolla upp det där med att svälja luft, kanske därför jag är så rund och fiser konstant!? Ha en fin helg vännen, kram!

    SvaraRadera
  3. Bättre två tomtar mot kinden än en kappa mot vinden. Nej, det lät inte kul ens. Bra skrivet av dig. Man ska bara blogga när man vill. Det är då det blir bäst. KRAM

    SvaraRadera
  4. Alltså det är manligt/kvinnligt. För här hemma är det likadant. Särskilt med tvätten OM jag itne säger till honom att "TA DEN". Som idag...suck ja...

    Hoppas ditt illamående går över snart. JAg hade det i 2-3 veckor och det är så himla jobbigt för man mister liksom lusten till allt.

    Kramen i

    SvaraRadera
  5. Håller med stort och smått, när du gör det, gör du det bra!
    Älskar att kika in hos dig, när jag ser att du uppdaterat!
    Ha en härlig helg!

    SvaraRadera
  6. Jag håller med ovanstående talare ang din bloggning. Det är alltid kul att gå in o läsa din inlägg. Så go girl :).

    SvaraRadera
  7. Jag har tänkt såna där tankar jag med, fast tvärtom: "om det inte vore för sexet så hade en manlig livskamrat kanske varit lättare".. ;)

    Hittade hit till din blogg idag och gillar hur du skriver så jag började prenumerera via bloglovin :)

    SvaraRadera