torsdag 5 april 2012

Jag är

Läste hos Fru Gårman att man kan googla vem man är.
Googla ditt namn "är" och ta första fem svaren  (dvs..  Ulrika "är")

Sagt och gjort
* Ulrika är månadens goda exempel (eh??)
* Ulrika är mer korkad än någonsin tidigare...
* Ulrika är medicinsk koordinator i Kongo
* Ulrika är sin egen lyckans smed
* Ulrika är livrädd för vanliga rör

Tja, kan knappast säga att så mycket stämmer, bara det med det korkade kanske. Jag är ju rädd för spindlar men har tidigare inte varit särskilt rädd för vanliga rör, men det kommer kanske..

Här är vädret soligt och vackert, faktiskt 4 plusgrader och det känns ju skönt jämfört med -15 vi hade för någon natt sen.
Promenerade igår med stavar, det gick inte lika lätt som med sparken tidigare, å andra sidan skulle det vara skittungt med sparken nu, det glider för dåligt på asfalten.
Skillnaden var dock stor med min "rullator"spark, gick jättelätt att fjädra fram på min runda, nu blev axlarna onda när dom fick stava sig fram längs vägen. Nå, det ger sig väl, kondition är ju en färskvara och det är ju tre veckor sen jag sist promenerade så jag får väl ge det en vecka och se om jag fjädrar fram då kanske.

Maken kommer hem imorgon. Det ska bli kul och skönt att kramas lite.
När han for i fredags så kände jag att jag skulle göra så mycket när han var iväg men efter att ha accepterat att inget skulle bli gjort så känner jag hur hela jaget avstressas.
Jag hinner senare. Mest troligt långt senare.
Vi ska till Ikea i helgen för att införskaffa lite hemtrevliga prylar till sjöboden, som det nu är så är den tom och tråkig. Vi har fått lite möbler som jag sen ska måla tänkte jag, och insidan ska målas av en kompis i sommar, sen blir den nog jättefräsch.

Nu ska jag gå och leta hörlurarna till mobilen, jag måste ha musik i öronen när jag promenerar för annars får jag inte meditera ordentligt. Igår hade jag några gamla som bara hördes i högra örat. Vansinnigt irriterande, särskilt som jag minns att jag lade undan hörlurarna på något fiffigt ställe. Det är bara det att jag inte minns var...

Glad Påsk förresten!!

8 kommentarer:

  1. Promenader med musik i örat är skönt. Jag la undan mina stavar, för jag får inte in snitsen med dem. Går hellre utan.
    Jag ska noga försöka undvika både jobb och sjukdom nu på mina lediga dagar. Ska bara...
    En sjusärdeles glad Påsk till dig med!

    SvaraRadera
  2. Medicinsk koordinator i Kongo, kom som en överraskning måste jag säga. Men kan hemtjänstväxeln förläggas till Senegal (såg reportage på TV) så kan väl du koordinera det medicinska behovet i Kongo från Kalix.

    Men du, hur får du till de där etiketterna Startsida osv däruppe över inlägget?

    SvaraRadera
  3. Glad Påsk till dig!!! Skönt att promenera med musik..hoppas du hittar lurarna!!//Kram Karina

    SvaraRadera
  4. Glad Påsk till dig, Hjördis,Homer och den hemkommande maken =)
    Att vara rädd för rör måste vara ack så traumatiskt..hehe.
    Kram ♥

    SvaraRadera
  5. Jag gjorde så (googlade mitt namn) och fick samma fras hela tiden. Det är så avslöjande och eftersom jag är "hemlig" i bloggen kan jag inte lägga ut det för då får alla veta vad jag heter.

    Men koordinator i Kongo lät väl spännande

    SvaraRadera
  6. Jaha då får jag väl googla och se vad jag får upp! Nu flänger jag ju som en råtta med min stegräknare och då vill jag ha det lugnt och tyst - ingen musik i öronen - då blir jag stressad. Tänk så olika man är och tur är väl det :-))

    ha en underbar kramrik påsk med gubben!

    SvaraRadera
  7. Tittar in och önskar dig en fin påskhelg!
    Hoppas du fann lurarna :)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Gör jag det är dom 50 första om ex presidenten och tar jag Venus är de hundra första om planeten eller min blogg!?

    SvaraRadera