fredag 6 april 2012

Gud så söt hon är.... lilla snuttande Hjördis...

Har ni sett nåt så sött som när Hjördis snuttar på minsin filt?
Hon blir alldeles i trans, hon trampar och suger under lång tid. Här jobbar hon ganska duktigt, ovanpå mina ben, kan hon välja så väljer hon den svåraste vägen. Gärna lite ben och knöligt underlag gillar hon, helst inte en slät filt på en slät soffa. Och hon kan ligga en kvart trampandes och sugandes, sen somnar hon så sött och rart det lilla livet.

Jag tycker då att hon är för himla gullig. Även när hon väcker mig om natten för att snutta på min filt...
Passar på att be om ursäkt för kvaliteten på filmen, det är taget med min mobil mitt i natten och jag var själv lite pömsig.

Nu väntar jag hem Maken och då ska han få en supergod skinkpaj med sallad och en skvätt vin om han vill ha. Han blir hemma till måndag och då blir jag solokvist igen, då blir han borta tills han kommer hem igen. Otippat va? Han kommer nog hem i slutet av maj eller början av juni. Jag har lovat åka ner och hälsa på honom två gånger under den tiden. Jag är så himla snäll och charmig att det knappt är sant.

8 kommentarer:

  1. Min store katt trampar som en galning, han är som i trans och ibland sprakar det om honom när allt blir statiskt!

    SvaraRadera
  2. Hon ÄR supergullig och fin, och snuttar och trampar som en tok ;-) Hälsa maken, påskkram!

    SvaraRadera
  3. Men så söt hon e'!

    Ha en skön påsk!

    SvaraRadera
  4. Jösses så otippat. Är han borta till han kommer hem!? Klart att du är charmig. Och Hjördis! Hon ser lite "ertappad" ut. :-)
    Jag minns nu att jag saknar en katt.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Ljuvligt med en katt som är så söt och gullig! En varm katt är underbart. Just nu har vi en under en filt som hon håller på att döda!
    Glad Påsk kram
    Agneta

    SvaraRadera
  6. Jag kan inte se filmen. Det kanske är min dator som fallerar. Men jag förstår att hon måste vara söt eftersom du säger det. Jag tror på allt du säger.

    SvaraRadera
  7. Snuttan!
    Kan vara mysigt, men också enerverande, min fender vill gärna snutta på den där pluppen man drar upp blixklåsen på fleecetröjan med....
    Och ibland (oftast) är det lite enerverande!

    SvaraRadera