fredag 6 januari 2012

Det ni inte visste om mig....

Det är inte många som vet att jag är utbildad livscoach.
Knappt att jag vet det själv ens. Fast utbildad i Livets Hårda skola så har jag utbildat mig till min alldeles egna livscoach. Går det bra för mig i min nya karriär ska jag fundera på att ta in Klienter som jag med varm och fast hand ska guida genom deras liv.

Fast jag har ju nyss börjat med mig själv så jag vet ju inte hur det ska gå ännu.
Faktum är att jag nyss kommit på det. Att coacha alltså. Men jag är ju en ödmjuk människa så jag börjar med mig själv innan jag orerar om hur jäkla duktig jag är på att livscoacha, fast både ni och jag vet ju att jag rockar på detta.

Jag började med mitt förra inlägg. Det kan man kalla inlägg nr ett i min livscoachning.
Då beslöt jag mig för att skaffa fler hobbysar där då främst hushållssysslor ska utgöra själva toppskiktet i min nya karriärsplan. Längre ner i min pyramid ska mitt fysiska tempel ha sin bas.
Det fysiska innehåller sådana intressen som Fysisk Motion, Sunt Ätande och allmänt omhändertagande av det fysiska templet som insmörjning av ansiktet för att förhindra krackelering.

Nästa del på pyramiden är det Sinnliga. Där ska mitt eminenta minne tränas, det kan bara bli bättre om inte demensen sätter stopp för det hela (vilket min Make tycks tro) sen ska uthålligheten tränas och det gäller tyvärr det mesta inom uthållighetens område, vilket är ett stort område som innehåller det mesta. Därför har jag som en liten slutknorr skrivit Mental Ork vilken tyvärr är ringa.

Överst på min livscoachpyramid tronar hushållssysslorna. Min nya favoritsysselsättning som jag förmodar kommer att anta enorma proportioner. Egentligen ska ju basen vara bra för att toppen ska må bra men jag som min egen livscoach tar saker som dom kommer. Just nu är ju julen bortstädad men det finns åtskilliga brister, små förstås, i mitt hushåll och dom kommer jag med glädje att ta tag i. Med glädje för att jag numera älskar sådana sysslor.

Nu har jag på ett teoretiskt plan visat min livspyramid för er, ni som känner att ni också har vissa brister inom samma områden får gärna kopiera min pyramid rakt av, ni andra kan ju fylla i några av era brister i fälten och jobba med dom.
Ni är välkomna att komma med frågor gällande detta, jag visar gärna upp mina färdigheter. Fast lite senare, nu ska jag vila middag.
Vi var till några vänner häromkvällen och då gick ryggen av. Sitta på köksstolar är själva döden, men trevligt umgänge kan nonchalera vissa signaler men nu jäklar i min lilla låda känns dom.



4 kommentarer:

  1. ;-))

    det där kan du göra dig en "rejäl hacka" på....personlig livscoach är jättedyyyyyyyyyyyyra!....jag menar värd pengarna!

    nu ska jag coacha mig att stryka 10 plagg idag ....sedan blir det 1-års kalas hos barnbarnet Max!

    SvaraRadera
  2. Ååååh, I löööv you, har jag sagt det?

    Den där pyramiden kommer bli det nya heta inom hälsoutvecklingsområdet, jag är helt säker.

    SvaraRadera
  3. Varför är inte du hälsominister eller något sådant där i Sverigelandet? :-)))
    Underbara kvinnokropp/knopp! Hoppas det förstnämnda mår bättre nu, nattikram!

    SvaraRadera
  4. Pinnstolar eller så kallade köksstolar eller liknande är döden för alla. Mina brister är så många att jag nog måste skapa blogginlägg, ett i taget, för dem.

    SvaraRadera