tisdag 13 november 2012

Nu blev ni allt paffa va, här är min rubrik högt upp i de blogglistor jag fortfarande finns med i!

Jaa, jag lever. Om än knappt. Det känns som om jag är en stor zombie som traskar omkring och inte vare sig gör nåt vettigt eller ens vill det.
Igår betalade jag ut lite löner. Det var rasande skojigt. Nu har pressen släppt lite så att jag kan fokusera på annat. Typ... tja... äsch...fan vet liksom. Orka..
Jag orkar inte fokusera värst mycket. Fisket tog nästan all ork från mig, det blev kvar yttepyttelite ork så pass att jag existerar. Men herreminje vilken förändring som är på gång. Ja ni kan inte ana. Det är så stora saker i faggorna att det är inte klokt.

Undrar just vad det är?

Nej, jag bara vimsar, inga stora förändringar på gång så vitt jag vet. Inte annat än att orken ska komma tillbaka, jag ska börja om med promenaderna, särskilt nu när jag lagt ner 3.440 kr på fossingarna. Inlägg i skorna. Tänk en massa år med 42 extra kilon och foten höll, men nu när jag orkar gå lite då jäklar rasar foten och en helsikes smärta uppstår. Nu har jag inlägg och nya skor som ska staga upp eländet. Så jäklar vad det ska promeneras.
Fast inte idag.
Idag håller jag på med ett projekt som kallas Klädskåpsrensning. Det räcker med motion tycker jag, jag vill ju inte bli nån friskus, någon överladdad träningsnarkoman som måste jaga svettdroppar hela tiden. Nix, inte jag inte. Och tänk så himla jobbigt för er att läsa mina uppdateringar ang. fantastiska bedrifter hela tiden, och ni lär få känna er nedstämda för att ni inte är på samma nivå.
Typ.
Joruseruatt..

Jag håller mig till klädskåp och hasande promenader. Förresten så fick jag sån träningsvärk i armen häromdagen då jag bar en väska från bilen till bron så jag känner att jag måste ta det lugnt.

Ni då? Finns ni kvar därute? Hallå...allå...allå...å..å.. (det ekade tomt faktiskt)

Jag ska ägna en stund åt att försöka komma ikapp allt ni gjort, eller inte allt kanske men det sista ni gjort, annars kan ni med fördel skriva en kommentar a la novell nedan om vad ni pysslat med. En liten uppdatering alltså. Ni behöver inte lägga ner hela er själ i det, eller skriva i timmar, en kvart räcker gott och väl. Det är väl vad jag orkar läsa kanske. Ta bara i punktform så lovar jag låta ooh och aah på dom rätta ställena..
Seså, fatta mod och skriv.

Annars får jag väl traska omkring och uppdatera mig själv och det är ingen liten uppgift kan jag lova er. Det är ju typ ett år sen jag skrev och läste sist.

Förresten fiser jag idag så det står härliga till. Har ätit fil. Det var jättegott. Är dock inte så säker på att det är värt det nu så här då jag måste sitta mitt i lukten och känna svedan i magen.
Fast gott var det.


12 kommentarer:

 1. Här är jag, inget speciellt har hänt, men det bästa jag har gjort den här hösten är att lärt min mor hantera en laptop! Nu mailar och surfar hon som bara rackarn!

  Kram och ppn till katterna!

  SvaraRadera
 2. Tjooohooo,ja jag blev faktiskt lite paff....;))Men ett roligt paff att du är här igen...;))) Å du det är bra att du inte tänker bli en såndär hurtbulle, en lite lagom bulle räcker tycker jag,för det är jag...haha..

  Jag ligger ju på topp på hösten så här pysslas det för fullt med allt möjligt..Gäller att passa på för man vet aldrig när orken ballar ur totalt..

  KRAAAAMAR till dig å ta det lugnt nu..

  SvaraRadera
 3. Väldigt paff och glad blev jag när jag märkte att du existerade i bloggvärlden igen!
  1. Jag har köpt en ny väska och ett par nya jeans.
  2. Vi har haft en jätteliten vattenläcka hemma.
  3. Vi har 17 kilo äpplen som ligger och ruttnar ute på gräsmattan.
  4. Jag har en ny cafélattefärgad cykel!
  5. Jag har slutat äta chips.
  7. Sedan den 15 september har jag promenerat ungefär en mil varje söndag.
  8. Förra veckan blev jag förlamad men nu är jag frisk igen.
  9. Min äldsta son har köpt en egen fiol!
  10. Jag har köpt tyg till nya köksgardiner.

  SvaraRadera
 4. Oj va trevligt att du är tillbaka. Jag har tittat efter dig varenda gång jag är inne på datorn.
  Hoppas du inte försvinner från oss igen. Här är kallt och alla löv har ramlat ner från träden. Men tack och lov så har vi inte fått någon snö ännu.
  Ha en bra kväll.
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 5. Formgjutna fotbäddar är det bästa som finns, nackdelen är att de tar så mycket plats i skorna

  SvaraRadera
 6. Se där! Du är återuppstånden, om än inte på den tredje dagen! ;o)

  Jag har gjort.... Äh, det händer inte så mycket. Tror jag. Mitt minne är kort men intensivt (och jag ids inte kolla bakåt i min egen blogg). Senaste nytt är att jag äntligen rensat köksbänken. (Ja, jag sa ju det: det händer inte mycket hos mig.)

  Kul att se dig online igen!

  SvaraRadera
 7. nämen hoppsan studsan hejsan var fick du luft ifrån :-))
  och dök upp så här oanmäld så att jag blev chockad! Har inte hämtat mig än av den chocken...hoppas du orkar snart komma tillbaka när oron i magen lagt sig av chocken att du bloggat eller var det nu filen ?!? :-)
  har´ne bra och jag behöver ju inte påminna dig om att
  tar´ne lugnt

  SvaraRadera
 8. Hej hej! Vad glad jag är att du är tillbaka. Vet inte om något hänt sen augusti. Vi wordfeudar ju lite... jag sakta, så vi har ju lite koll. Det där med sulor verkar bra. Min optiker har såna och är väldigt nöjd. Själv vet jag inte riktigt vad det är du skriver om.
  Jag har lite ont i höger sida på ryggen, men dt är nog latmasken som trilskas. Nu ska jag krypa i säng och wordfeuda lite.

  SvaraRadera
 9. Jag funderar mest på dig, hur du mår, blir det någon flytt och ska vi ses igen? :-) KRAM och hälsa J!

  SvaraRadera
 10. Ibland behöver man helt enkelt ta en paus från allt i livet. När orken inte finns ska man inte läsa bloggar, nänä, man ska andas lugnt och bara vara...
  I mitt liv har du nog inte missat så mycket, jag står väl och stampar å samma ställe som förra året ;-))
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 11. Kul att höra från dig igen!
  Jag finns kvar.
  Om än med ett litet nödrop...
  Kram

  SvaraRadera
 12. High five, your back!!!! Försvinn inte allt för länge nu!
  Kram♥
  Ps! Blev det nån flytt eller... whats up?

  SvaraRadera