lördag 19 januari 2013

Årets nittonde dag.. Tiddelipom!

Jag känner att jag är enormt flitig som bloggare. Vad gör jag då om dagarna? Ja, inte fan vet jag. Dagarna bara går och jag med dom. Som tur är har vi en soffpotatis till hund. Han sover hela nätterna, vi rastar honom tidigt kring 5-tiden och sen fortsätter vi sova, i soffan. Halva förmiddagen nästan. Åtminstone är jag seg som tusan.
Nu har jag börjat filura på att ta upp lite hobbybetonade aktiviteter. Jag har köpt två broderier på nätet och fått det ena, det andra lyser med sin frånvaro, och tyvärr verkar det inte heller komma trots upprepade påtryckningar från min sida *jäklaskitföretag*

Förra veckan gick vi ut till stugan. Det var jäkligt kallt, blåste men var soligt.
Bosse tyckte det var kul. Första gången till stugan tyckte han var spektakulärt.
(Ja, snön ser blå ut men jag orkar inte ändra det.taget med min lilla lilla kamera.)
Det var lite vintrigt, lite väl långt till våren kändes det som.

Förra veckan var vi också till uppfödarna och där fick han träffa två av sina bröder. Dom hade jättejättekul, så Bosse sov sen resten av kvällen. Han fick även träffa sin ömma moder samt sin 14-årige "moffa"..

Idag var vi ute på en promenad på isen, jag och Bosse. Här lyssnar han på dom stora grabbarna. Jakthundar som skällde i sina hundgårdar. 
(ja, ja, jätteblått igen, men som sagt från samma promenad som de första bilderna)Solnedgång a la januari nådens år 2013.
(nu slutar ni tjata om det blåa, jag vet att det ser blått ut..)
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
 Här kommer några bilder från dagens promenad på isen utanför stugan.. Mindre blå snö här kan man upptäcka när man är på det humöret.
Här kan man tro att Bosse har rabies alternativt bara är jättejättearg.
Det är han inte. Han är glad!
På väg mot korv! 
Korv är himlens manna för en jycke tycker Bosse. Vi funderar på om vi måste träna in ett nödord (då han absolut måste komma, då han smitit t.ex) och då får det i så fall bli KORV!

Här fotade vi igår kväll. Vi har magnifika träd just nu, massa frost som gör dom riktigt vackra. Vi har fototräning med nya kameran, då jag tränas av Maken. Inte så skarpt kanske men ni fattar skönheten ändå, ni är ju så klyftiga!

9 kommentarer:

 1. Underbara bilder. Och snön ÄR blå ibland. Även i det riktiga livet utanför kameran och bloggar.

  Och dagarna går. Här med.
  Hoppas ditt broderi kommer snart.

  SvaraRadera
 2. Tokflinar med hela ansiktet. Tack.

  SvaraRadera
 3. Jag vill ha en egen Bosse!!! Snön är blå ibland, speciellt när det börjar skymma. Här var himlen lika fantastiskt vacker igår eftermiddag!

  SvaraRadera
 4. Att snön är blå ibland så är det bara.
  Jag minns när vi bodde på landet för ett par år sedan. Jag vaknade på natten och tittade ut. Månen lyste för fullt och det var alldeles blåskimrande ljus ute. Gud så vackert det var. Ett alldeles trollskt sken.
  Hälsa Bosse
  Ha en skön Helg både fyrbenta och tvåbenta familjemedlemmar.
  Kram
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 5. Så härliga vinterbilder! Jag har en hund som inte är lika glad i snö. Ha en skön söndag.

  SvaraRadera
 6. Skit i det blåa - ursäkta uttrycket....åtminstone vet jag hur det blir när man fotograferar och det är svårt att trixa och knixa bort i ett redigeringsprogram - tar tid om man är petig.
  Bosse ser ut att vara en pigg krabat! Trodde först att det var en skogsfågel hundarna höll på att slita i stycken :-9
  hundar är otroligt snabba på att uppfatta vad man pratar om. Sonens hund är hos oss igen (de är på Teneriffa) och när jag vill att hon inte ska förstå att jag pratar om att vi ska gå UT, så har jag börjat säga att jag ska vädra katten om en stund. Attans efter en dag har hon begripit vad det handlar om - ställer sig genast upp från sovläget och tittar mot dörren!?! :-))

  SvaraRadera
 7. Den vovven, Bosse, han är det sötaste som finns, men så fort han växer. Och när dom springer så där ser dom för roliga ut, eller dom ser urdumma ut rättare sagt! Det är så underbart med hund! Man kommer ut och dom är det finaste sällskap.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 8. men alltså vilka underbara bilder på Bosse!!

  SvaraRadera
 9. Blå snö är fint. PPN till Bosse!

  SvaraRadera