måndag 10 december 2012

15.45

Beslutet är taget. Tid för avlivning har vi fått, så 15.45 idag får älskade Homer somna in.
Tack för alla fina och värmande kommentarer, det känns i hjärtat det också.

Homer och Hjördis har sovit kloss mot mig hela natten. Jag har sovit själv med dom så att dom får en lugn tid så här före eländet (kanske mest för min skull om jag ska vara ärlig).
Homer är så himla go och det gör det hela än värre. På ett sätt hade det känts bättre om han låg och skakade under sängen. Nej, ensam med mig går det bra, då är det onda på avstånd och då är han kelen och mysig.
Gud vad hemsk jag känner mig. Jag fasar för ögonblicket då vi ska iväg på vår sista resa Homer och jag.

Jag önskar det vore över. Tårarna är konstigt nog inte slut fast dom borde vara det som jag grinar..

Sen blir det dock lite intressant att se hur Hjördis reagerar, tidigare när vi fått avliva en katt har ju den andra blivit helt ensam och tröstlös. Nu har vi ju Bosse som är intressant. Hon kommer ju att sakna sin andra halva förstås men hon blir ju liksom inte helt ensam, kanske hon söker sig mer till oss andra när hon blir ensam. Vi får helt enkelt se.
Vi får ägna tid speciellt åt henne, med laserpekare och fingerormar i sängen. Ensamtid utan störande men ändå intressanta objekt som Bossar etc...

Vi håller ju igen på matintagen men idag ska vi unna oss lite saffransbröd och hembakade pepparkakor som är ordentligt kryddade och som smälter i munnen. Lite gladmat behövs en dag som denna.
Det blir en hemsk dag.
Fyfanfyfanfyfan!!

7 kommentarer:

 1. usch och fy, stora kramar till er!

  SvaraRadera
 2. kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram
  //Gun

  SvaraRadera
 3. Gråt du, du kommer att gråta många dagar ännu, men sedan tar fina minnen mer plats, och som du säger, han har fått tio fina år med dig. KRAM <3

  SvaraRadera
 4. Åhh.....när jag började läsa hos dig fanns Alice med sina (sitt?) onda öga, och nu Homer....Jag måste gråta lite....ontihjärtat....

  SvaraRadera
 5. Jag lider med dig och känner att jag bara vill gråta jag också.
  Skickar tusentals värmande styrkekramar till dig.
  Homer kommer att finnas hos dig fast han är borta. Du kommer att känna att han kommer tassande till dig och talar om att han har det bra nu.
  Sköt om Dig.
  Margit(maxelonia)

  SvaraRadera
 6. Skickar en, nä många, värmande kramar. Ta hand om er.

  SvaraRadera