lördag 26 februari 2011

Jag är till salu!

Det är nästan sant.

1. Jag har ju sålt ena symaskinen, den som jag inte använder för ett riktigt hyfsat pris.

2. Sen sålde jag ett tv-spel som var väj out of mai lig so to spik. Jag kör numera mina spel i handen, där har jag min nivå liksom. Jag har inte rätta intresset att sätta mig in i komplicerade spel och spela timtal utan att komma någonstans. Nu kör jag gamla beprövade spel som jag spelat förr och som inte kräver tankeverksamhet ;)

3. Nu har jag sålt det jag har kvar av finservisen, den som jag har använt ca 2 ggr i mitt liv. Den som jag började få delar av innan jag ens fått mens. Då var jag ju jätteduktig på att välja den servis jag ville ha mest som vuxen. Not.

4. Nu idag har jag dessutom sålt lite silver, efterrättsskedar a la Tornedal för att vara exakt. Jättekul och jättefina pengar jämfört med att agera lådfyllare. Jag har fulla lådor och skåp överallt och nu ska lite bort.

Har på några veckor fått in 9.500 spänn. Det är inte dåligt och om jag själv får bestämma så ska mer silver bort. Har lagt ut lite annonser på Blocket och hoppas på intressenter i massor.
Nu går jag och funderar på vad mer man kan lägga ut. Maken sålde några motorgrejer tidigare samt en dator och nu funderar han för fullt han med.

Maken ska ju till London på en resa med några kompisar, då ska han ju ha kul och jag kan nu ha kul genom att sätta sprätt på mitt arv! Najs.

Vi har nollgradigt och sol idag. Hur kul är inte det? Och lite skrämmande, för här har vi inte haft noll på evigheter, kanske en gång i början av januari men jag är inte säker. Vi har faktiskt inte haft varmare än -20 på flera månader. Ungefär. Kanske någon dag med någon mindre kyla men det har varit snabbt övergående.
Så idag kanske det blir en promenad.
Eller så inte.
Mest troligt inte.

Jag har värk och särskilt mycket jävla ont i armarna, köpte ju några hantlar (gamla människan) som jag skulle träna gäddhänget på. Jag provade några gånger med hanteln mot skulderbladet och sen lyfta rakt upp. Jättefint gick det, tyckte nästan jag var kung på hantelförfarandet men så icke. Fick så jäkla ont att det värker varje vaken stund.



Men det avskräcker inte en kvinna i medelåldern med krämpor som får lite träningsvärk att verka som en fis i rymden, så jag ska hantla vidare. En annan dag. Jag måste vila idag. Och ev imorgon.
Men sen då jäklar ska det tränas. Skinnet ska krympa och få mina armar att se ut som en tonårings armar, en smal tonåring alltså.
Jag ser det framför mig.
Jag är jättebra på att leva i fantasins värld.

Tur är väl det!



Till slut några ord om allas vår Gadaffi, jag är ju så beläst, internationell och insatt att jag måste slänga några ord ang. detta också.
Han är en reko kille han. Han har lovat alla sina medborgare 300 euro och 150% löneökningar samt fria vapen, men ändå så klagar alla på honom.

Sen klagar alla på Bildt, tycker att han ska uttala sitt stöd för folket men som han inte vill göra så länge det är svenskar kvar i Libyen. Vilket det är och dom får inte åka hem. Varför då reta upp Gadaffi ytterligare? Han är ju en sjuk fan som bör avsättas men risken är ju vilka som kommer efter. Det verkar ju vara lika sjuka typer som vill leda landet, och då har vi väl inbördeskrig i massor av år.
Pest eller kolera.
Vore jag fast i Libyen skulle jag då inte vilja att min utrikesminister viftar med röda skynken framför token så att han använder mig som en bricka i spelet. Men det är jag.

Däremot är han ju pricksäker i sina uttalanden. Aftonbladet håller koll.
”Det finns ingen stat med demokrati på hela planeten utom Libyen” 


”Säkerhetsrådet har sedan det etablerades inte försett oss med säkerhet utan tvärt om med terror och sanktioner. Det används mot oss.Det borde inte kallas för ett säkerhetsråd, det borde kallas ett terrorråd.” 


?

Ha en skön lördag då ni njuter av solen och värmen, alternativt myser inne då det är för jäkla kallt ute. Allt beroende på var ni är och vad ni känner för.
Tadaa.

7 kommentarer:

  1. Åh...jag älskar dina inlägg! Så mitt i prick alltid. Jag går också i säljtankar...skåp som är fulla av gammal servis, bestick av allehanda slag mm mm...jag fundrar på vilket är bäst...Blocket eller Tradera? Vad tror/tycker du?
    Ler...hantlar...gäddhäng...kämpar ju också med sladder-fladder :-)

    SvaraRadera
  2. Här hos mig i Uppsala har vi 3,2 grader varmt ute. Skööönt.
    Ha en bra Helg.
    Margit(maxelonia)

    SvaraRadera
  3. Jag som trodde att din rubrik betydde att jag kunde köpa dig och ta dig hit! Jag vill köpa silver, vad har du? Vi har nollgradigt och grått, jävla skit rent ut sagt. Nu ska jag lägga mig för att sova ett par timmar. Kram vännen

    SvaraRadera
  4. Sol???? Var då???

    Här det molnigt och på nollan:)

    Kram

    SvaraRadera
  5. noll och molningt,grått och trist...och bara för det så var jag tvungen att halka ned på stan för att bunkra lite tulips för att åtminstone få lite sol och vårkänsla :)
    ps...galningen Gadaffi skulle ju spärras in på psyk för att sen tappa nyckeln i flytande lava...

    SvaraRadera
  6. Jag håller också på att sälja ut allt av bebisgrejor. Men, tyvärr måste jag betala en fortkørning med det. (Aaaargh, mitt eget fel jag vet, men jäkla surt!)

    Ja, man kan skratta sig lycklig att man dels bor där man bor och slipper galna gubbar som styrt länder i 162 år och är helt førjävliga och dels att man inte tog en liten semestertur dit før några veckor sedan. Phu!
    Men, jag ber før folket och rättvisa. Nu är snøbollen skapad och den rullar bara vidare. Førhoppningsvis till det bättre, men så många liv blir tappt under vägen.

    SvaraRadera
  7. Hoppsan vad det tjänas pengar men det är ju jättebra att sälja än att ha saker som hyllvärmare. Heja!

    Hantlar har jag också...i garderoben...dom ligger liksom alldeles ypperligt bra där men jag får nog göra som dig och använda dessa om jag ska få bort gäddorna under armarna. Bra idé eller hur!

    Tokar i vår värld finns det gott om och han i Libyen är väl den mest extrema.

    Tja det var väl allt förutom att hela samhället där jag bor är idag glaserat av is...jo, det var lite spännande att gå ut så därför gjorde jag inte det utan tog bilen till Konsum när det sög i godistarmen.
    Pöss på dig.

    SvaraRadera